Logitech G102 yay sesi

ElFerrari

Hectopat
Makaleler
1
Kara cuma da Hepsiburada üzerinden zoccoshop adlı satıcı firmadan G102 mouse ve pad'i satın aldım. Daha önceden de konusunu açmıştım, ürünü kaldırıp yere koyduğumda, gövde kısmına baskı yaptığımda, gelen bir yay sesi vardı. Değişim talebiyle ürünü aracı firmaya yolladım. Sağ olsun Hepsiburada'da ki müşteri hizmetlerinin sorunu sadece 'yay sesi geliyor' yazmalarından dolaylı ithalatçı firma bir şeyi yok diye düşünerek bana geri yolladı ve mouse'u tekrar geri yollamak zorunda kaldım. Ürün değişimi yapılıp yollandı. Ancak bu seferde firma değişim için yolladığım mouse pad'ini kutuya koymamış. Arayıp durumu arz ettiğimde özür dileyip yollayacaklarını söylediler. Her ne kadar bir ay boyunca her hafta ithalatçı firmayı aramak zorunda kalsam da mouse sonunda elime ulaştığı için göz ardı edebileceğim durumlardı. Ancak her nasıl oluyorsa gelen yeni mouse da da aynı sorun var. Gerçekten bir firmanın iki farklı yeni ürününde nasıl olur da aynı arıza çıkar aklım almıyor. İnternet üzerinden aynı sorunla karşılaşmış bir kişinin videosunu şuraya bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an elimdeki G102 ile aynı vuruşu yaptım, bende öyle bir ses duyulmuyor. Firma bir şey yapmıyorsa direkt Logitech desteğe başvurun. Video görüntüsünü isteyecekler. Kendi sorununuzun videosunu çekip gönderin. Muhtemelen size yenisini gönderecekler.

Sana telefon numarasını veriyorum Logitech TR'nin kaydet telefonuna.

0212 900 31 73 Gün içinde araman gerekiyor 7/24 çalışmıyorlar akşam 5:30' a kadar çalışıyor olmaları lazım yarın denersin. Ürünün seri numarası ve faturası her şey yanında bulunsun aradığında soracaklar bir de ürününü kaydetmen gerekiyor logitech sitesine oraya kaydedersen bu işlemler daha kolay olur.

Link burada buradan seri numarasını girdiğin zaman ürünün çıkacak onu siteye kaydet.

DPI butonuna basınca ses geliyor mu?

DPI butonuna basınca ses geliyor mu?
Evet, aynı ses yine var.
Satın aldığım firma ile tekrar iletişime geçmek daha mantıklı değil mi?
Dpi tuşuna basınca ses kesiliyor.Dpi tuşunun yayı ses yapıyor.

Son düzenleme:
Sorunun çözüldü mü ? aynı sorun bendede var
Hayır çözemedim.Logitech ile iletişime geçmedim mi?Geçtim, ama bana verdikleri cevap ''Ürün temizleme kataloğu'' olduğu için sorunumu çözemedim.Artık dikkat etmemeye çalışıyorum.

2 gün önce Amazon'dan aldığım farede aynı sorun mevcut, sendeki sorun halen devam ediyor mu ve herhangi bir problem yaşattı mı ? Şu zamanda açıkcası servisle uğraşmak istemiyorum ancak sinirimi bozdu biraz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çoğu kullanıcıda var sanırım bu problem, ağabeyimde ve arkadaşımda aynı fare var onda olmuyor aynı şey.

Herhangi problem yaşatmadı. Media Markt'ta denediğim G102 de de aynı ses vardı. Anladığım kadarıyla çoğu G102 de var bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…