ElFerrari
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kara cuma da Hepsiburada üzerinden zoccoshop adlı satıcı firmadan G102 mouse ve pad'i satın aldım. Daha önceden de konusunu açmıştım, ürünü kaldırıp yere koyduğumda, gövde kısmına baskı yaptığımda, gelen bir yay sesi vardı. Değişim talebiyle ürünü aracı firmaya yolladım. Sağ olsun Hepsiburada'da ki müşteri hizmetlerinin sorunu sadece 'yay sesi geliyor' yazmalarından dolaylı ithalatçı firma bir şeyi yok diye düşünerek bana geri yolladı ve mouse'u tekrar geri yollamak zorunda kaldım. Ürün değişimi yapılıp yollandı. Ancak bu seferde firma değişim için yolladığım mouse pad'ini kutuya koymamış. Arayıp durumu arz ettiğimde özür dileyip yollayacaklarını söylediler. Her ne kadar bir ay boyunca her hafta ithalatçı firmayı aramak zorunda kalsam da mouse sonunda elime ulaştığı için göz ardı edebileceğim durumlardı. Ancak her nasıl oluyorsa gelen yeni mouse da da aynı sorun var. Gerçekten bir firmanın iki farklı yeni ürününde nasıl olur da aynı arıza çıkar aklım almıyor. İnternet üzerinden aynı sorunla karşılaşmış bir kişinin videosunu şuraya bırakıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: