Logitech G103 klavyede nokta tuşu çalışmıyor

Elxoe

Hectopat
Dün sabah e mailimi girerken fark ettim nokta tuşu çalışmıyor. Bilgisayarı kapattım açtım hala aynı sorun devam ediyordu yarın geçer diye düşündüm ama geçmedi. Donanımsal bir şey yok, klavyedeki diğer tuşlar sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal bir şey olmadığına emin olamayız sadece o tuş bozulmuş da olabilir. Başka bilgisayarda denemenizi öneririm.

Öncelikle geç yazdığım için özür dilerim. Soundpad'de nokta tuşunu sesleri kapatmak için kullanıyorum, ve diyelim 10 saniyelik bir sesi açtığımda nokta tuşuna basınca ses kapanıyor yani tuş fonksiyonel olarak çalışıyor ama nokta koymuyor. Ve bilgisayarı ilk açtığım zaman nokta tuşuna basınca nokta koyuyor ama 30 dakika gibi bir süre sonra yazmamaya başlıyor. (Bunu bu sabah fark ettim)

Öncelikle geç yazdığım için özür dilerim. Soundpad'de nokta tuşunu sesleri kapatmak için kullanıyorum, ve diyelim 10 saniyelik bir sesi açtığımda nokta tuşuna basınca ses kapanıyor yani tuş fonksiyonel olarak çalışıyor ama nokta koymuyor. Ve bilgisayarı ilk açtığım zaman nokta tuşuna basınca nokta koyuyor ama 30 dakika gibi bir süre sonra yazmamaya başlıyor. (Bunu bu sabah fark ettim)
O zaman sorun yazılımsal olabilir. Klavye sürücüsünü yeniden kurmayı dener misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı