Logitech g103 Makroyu Nasıl Durdurabilirim ?

emirhan1533

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2014
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamün aleykum g103 klavye aldım. Bir makroya çoklu tuş atadım. Çok güzel çalışıyor ama bu makroyu nasıl durduracam? Tekrar makro tuşuna basıyorum durmuyor. Benım yapmak isteğim ben tuşa basınca devamlı o kombinasyonu yapacak ama durdurma isteğimde durduramıyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
selamün aleykum g103 klavye aldım bir makroya çoklu tuş atadım çok güzel çalışıyor ama bu makroyu nasıl durduracam tekrar makro tuşuna basıyorum durmuyor benım yapmak isteğim ben tuşa basınca devamlı o kombinasyonu yapacak ama durdurma isteğimde durduramıyorum. yardımcı olursanız memnun olurum
Aynı klavyeyi ben de kullanıyorum. Makro ayarlarında sürekliye tık atmayıp, tek seferlik vardı sanırım onu seçmeniz lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G103 için mod değiştir yok sanırım. Ama ayarları kurcalarsanız yapabilirsiniz, ben de merak ediyorum. He bu arada söyleyeyim, durdurmak istediğinizde tuşa iki kere basıp ya da basılı tutarak durdurmayı denediniz mi?
 
bende de aynı klavye var hemde g300s mouse var ben makroyu tuşa basarak açıyorum bir daha tuşa basınca kapanıyor... Makroyu silip yenisini yap belki de makroyu yalnış yapmışsındır...
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı