Logitech G105 vs Cooler Master MasterKeys Lite L

Bu set; klavyesini al, mouse bir köşede dursun tarzı bir set. Ben de G105+G402 almayı düşünüyordum, konu bayağı ilgimi çekti açıkçası. Ben de belki bu seti alıp 2 hafta sonra G402 alabilirim. Eğer fareyi değiştirme gibi bir niyetiniz yoksa G105+G300S daha iyi gibi. Bu arada G300S biraz küçük bir faredir biliyorsunuz değil mi :)

Bu set; klavyesini al, mouse bir köşede dursun tarzı bir set. Ben de G105+G402 almayı düşünüyordum, konu bayağı ilgimi çekti açıkçası. Ben de belki bu seti alıp 2 hafta sonra G402 alabilirim. Eğer fareyi değiştirme gibi bir niyetiniz yoksa G105+G300S daha iyi gibi. Bu arada G300S biraz küçük bir faredir biliyorsunuz değil mi :)
Küçük olduğunu duydum ama benim ellerimde küçücük zaten. :) O konuda sorun olmaz. Sanırım ilk seti alırım, bir süre mause ile idare eder, daha sonra değiştiririm. Bence iyi fikir :D :) .

Klavyesinden ötürü aklım onda kaldı çok güzel duruyor. :D Ama mouse biraz kötü diyorlar o yüzden ikincisi sette de aklım kaldı... Bilmiyorum ki neyse tavsiyen için teşekkür ederim biraz daha düşüneceğim :)

Selam,

Faresinin bir kötüğü yok, en iyi sendör markası Avago sensörü var ama makro özelliği yok. Karar sizin.
Ürünün konusu;
Cooler Master MasterKeys Lite L Nasıldır ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı