Logitech G203 alınır mı?

Bütçe
150 tl

Loreaays

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kıyafet Tasarımcılığı
Merhaba benim mousem bozuldu ve bir mouse almak istiyorum, biraz araştırdım, düzgün fiyatlarda ve iyi Logitech G203'ü buldum sizce iyi mi alınır mı?
Ve benim elime küçük gelmesinden korkuyorum elim 100 üzerinden 50 orta büyüklük dersek 60-65 falan yani alışmakta sıkıntı çıkarır mı?
Yorumlarınızı bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum...

G102 kullanıyorum, çift tıklama problemi var G203'te nasıl durum bilemiyorum. Kendim ergonomik olarak bir sıkıntı çekmedim, istersen Vatan, Mediamarkt gibi yerlerde eline al, buradan tavsiye vermek güç.

Ben kullandım gayet şık ve kullanışlı bir tasarımı var. Eline belki küçük gelebilir ama pençe şeklinde tutuş sağlıyorsan rahat edersin.

Tamam teşekkürler dediklerinizi okudum ve yükek ihtimal G203'ü alacağım bir arkadaş Katar Pro demiş ona da baktım belki onu da alabilirim parası daha düşük diye ben ikisinin karşılaştırmlarına özelliklerine bakıp bir karar vericem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı