Logitech G203 alınır mı?

580924

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul Başakşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB RAM 512GB SSD RTX 4050 6GB 140W CORE İ5 12500H
Meslek
Öğrenci
700 lira param var. Logitech G203 almayı düşünüyordum ancak sorunlu olduğunu gördüm internette. 700 liraya kronik sorunu olmayan ve kaliteli olan bir mouse önerebilir misiniz? Veya G203 alınır mı?
Tutuş şeklim böyle:

Bir de kablolu mu kablosuz mu?

alınır. 3.5 sene kullandım. gayet güzel mouse

Ben yıllardır kullanıyorum. Gayet de memnunum. Herhangi bir olumsuz yanını görmedim. Tavsiye ederim. Tabii çok üst düzey mouse kullanıcıları farklı yorumlar yapabilir. Benim işimi görüyor.

Ağır, çok eski ve sensörü kötü bir mouse, zamanı doldu artık onun, alınmaz.

Lenovo M300s öneririm, fiyatının en iyisi olabilir.

Çoğu kullanıcı uzun süre kullanmış ve sorun yaşamamış olarak gösterilebilir bende 4 sene civarı kullandım eksilerini söyleyeyim
Malzeme kalitesi ve sensörü kötü
Kablosu aşırı kalitesiz temmasızlık yapıyor
Takılma sorunu yaşadım
Tabii bunlar kronik sorun herkes yaşacak diye bir şey yok ama yine de farklı farelere göz atmanızı öneririm.

Lenovo Legion Valorant için iyi mi hocam?
Aynı zamanda Minecraft için iyi mi?

Üst düzey olmayan günlük kullanıcılar için bence olumsuz yanı yok. Ara sıra girer CS2 oynarım. Malzeme kalitesi bence yeterli, sensörlerinin kötü olup olmaması konusunda olumsuzluk yaşamadım. Gayet de güzel bence. Kablosunda yıllardır kullandım hiç temassızlık yaşamadım, takılma sorunu da yaşamadım. Not: Pro Gamer değilim

Sensörü Mercury değil mi? M300s ve m808 pixart 3325 veya 3327 mi ne kullanıyor, mercury'ni rakibi 3366.
Aynı butce bandindaki mouselarda çok iyi değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…