Logitech G203 alınır mı?

O zaman neden sensörü kotu deyip sensor olarak ondan daha kötülerini atıyorsun ayrıca ağır deyip M808 atıyorsun ikisi de 85 gram.

Sen sadece değerlere bakarak mı yorumluyorsun sensörleri?
Ben sadece M808'mi attım? M300s ne için duruyor orada?

Sensörü Mercury değil mi? M300s ve m808 pixart 3325 veya 3327 mi ne kullanıyor, mercury'ni rakibi 3366.

Bak bakalım mercury daha mı iyiymiş 3327'den?

Ben sadece M808'mi attım? M300s ne için duruyor orada?

Bak bakalım mercury daha mı iyiymiş 3327'den?
Dpi ips G'ye göre sensör kalitesi belli olmaz tam olarak. sensor tepkime suresi, sensor doğruluğu bunlar önemli, kimse 20 Ips'ın farkını fark edemez. Hero 2 500 ips 40 g'den 888ips 88g guncellendikten sonra hiçbir hissiyat farkı vb oluşmadı. Ozaman sana göre hero 2 en iyi sensör.

Ben sadece 2 şeyini elestirip daha 2 şey ile ilgili aynısı veya daha kötüsüne atmana birşey diyorum.

DPI IPS G'ye göre sensör kalitesi belli olmaz tam olarak. Sensor tepkime suresi, sensor doğruluğu bunlar önemli, kimse 20 IPS'ın farkını fark edemez. Hero 2 500 IPS 40 G'den 888IPS 88g guncellendikten sonra hiçbir hissiyat farkı vb oluşmadı. O zaman sana göre Hero 2 en iyi sensör.

Ben sadece 2 şeyini elestirip daha 2 şey ile ilgili aynısı veya daha kötüsüne atmana bir şey diyorum.

Aradaki 20 IPS fark edilemez diyorsun, bu onları eşit mi yapar?
Daha kötü falan değil, attığın mouse kaç yıllık haberin var değil mi? O sensörün ne zaman piyasaya sürüldüğü gibi?
"Hiçbir hissiyat farkı oluşmadı" diyorsun, bu monitör Hz değeri gibi faktörler ile değişiyor biliyorsun değil mi?
8000Hz mouse ile 1000Hz mouse arasındaki fark anlaşılmıyor neredeyse, monitör Hz değeri yükseldikçe görüyorsun farkı.
Senin mantığın "fark az ise mouseler aynı ya da daha kötüdür" mü?
Benim dediğim şeyin aynısını bana dediğinde hiçbir şey değişmiyor bu arada.

Hadi diyelim buradan fark bulamadın, en basitinden sana göstereyim farkı.
Benim attığım mouse 2022 Mayıs'ta çıktı, bu ne demek oluyor? Mouse yeni demek oluyor.

Buyur buda gerçekler, içinde mercury sensör falan yok.
Bir şeyi savunurken iyi araştırın.

Aradaki 20 IPS fark edilemez diyorsun, bu onları eşit mi yapar?
Daha kötü falan değil, attığın mouse kaç yıllık haberin var değil mi? O sensörün ne zaman piyasaya sürüldüğü gibi?
"Hiçbir hissiyat farkı oluşmadı" diyorsun, bu monitör Hz değeri gibi faktörler ile değişiyor biliyorsun değil mi?
8000Hz mouse ile 1000Hz mouse arasındaki fark anlaşılmıyor neredeyse, monitör Hz değeri yükseldikçe görüyorsun farkı.
Senin mantığın "fark az ise mouseler aynı ya da daha kötüdür" mü?
Benim dediğim şeyin aynısını bana dediğinde hiçbir şey değişmiyor bu arada.

Hadi diyelim buradan fark bulamadın, en basitinden sana göstereyim farkı.
Benim attığım mouse 2022 Mayıs'ta çıktı, bu ne demek oluyor? Mouse yeni demek oluyor.

Buyur buda gerçekler, içinde mercury sensör falan yok.
Bir şeyi savunurken iyi araştırın.
G203 Prodigy, Mercury donanımlı sen yanlişa bakıyorsun, Ligtsync modeline bakıyorsun asil sen duzgun arastir.

G203 cok iyi mouse demedim hata düzenlemeye çalışırken linç yedik yine

700 lira param var. Logitech G203 almayı düşünüyordum ancak sorunlu olduğunu gördüm internette. 700 liraya kronik sorunu olmayan ve kaliteli olan bir mouse önerebilir misiniz? Veya G203 alınır mı?
Tutuş şeklim böyle:

Eki Görüntüle 2419840

Bir de kablolu mu kablosuz mu?
Bütçe artırıp SteelSeries prime al en mantıklısı.

Son düzenleme:
G203 Prodigy, Mercury donanımlı sen yanlişa bakıyorsun, Ligtsync modeline bakıyorsun asil sen duzgun arastir.

Dostum, Konu sahibi 700 TL olan G203 diyor, gidip bakar mısın fiyatlara?
Prodigy 900 TL, Lightsync 700 TL, hangisinden bahsediyor olabilir?

Üst düzey olmayan günlük kullanıcılar için bence olumsuz yanı yok. Ara sıra girer CS2 oynarım. Malzeme kalitesi bence yeterli, sensörlerinin kötü olup olmaması konusunda olumsuzluk yaşamadım. Gayet de güzel bence. Kablosunda yıllardır kullandım hiç temassızlık yaşamadım, takılma sorunu da yaşamadım. Not: Pro Gamer değilim :)
Dediğim gibi herkes yaşamamış ama genellikle karşılaşılan ve benimde karşılaştığım sorunlardan biri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı