jackdaw. Decapat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 56 5 Haziran 2021 #1 Mouse: Logitech G203. Logitech G HUB programını yükledim. Bilgisayarı her açtığımda 10 saniye falan farenin üstündeki tuşlar ve DPI ayarı etkisiz kalıyor. Bunun çözümü nedir?
Mouse: Logitech G203. Logitech G HUB programını yükledim. Bilgisayarı her açtığımda 10 saniye falan farenin üstündeki tuşlar ve DPI ayarı etkisiz kalıyor. Bunun çözümü nedir?
sabays Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #2 jackdaw. dedi: Mouse: Logitech G203. Logitech G HUB programını yükledim. Bilgisayarı her açtığımda 10 saniye falan farenin üstündeki tuşlar ve DPI ayarı etkisiz kalıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam tabiri caizse Logitech mouseleri berbat çok yavaşlar ben her tür mouse kullandım Microsoft, olsun vb bunlardan en iyisi hız olarak Microsoft mouse iyiydi 43 mouse parçaladım. Artı 0 Eksi
jackdaw. dedi: Mouse: Logitech G203. Logitech G HUB programını yükledim. Bilgisayarı her açtığımda 10 saniye falan farenin üstündeki tuşlar ve DPI ayarı etkisiz kalıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam tabiri caizse Logitech mouseleri berbat çok yavaşlar ben her tür mouse kullandım Microsoft, olsun vb bunlardan en iyisi hız olarak Microsoft mouse iyiydi 43 mouse parçaladım.