p0etika1
Centipat
E iyide bu konuda ne yapabilirim? Beni pişman etmedi ve memnunum.
Mouse'un belli kötü özellikleri var bunları bilmeden önermek yanlış bunu anlatıyoruz.
E iyide bu konuda ne yapabilirim? Beni pişman etmedi ve memnunum.
alıcaksa alır almayacaksa almaz karar onun ben önerimi yaptım.E iyide bu konuda ne yapabilirim? Beni pişman etmedi ve memnunum.
E iyide bu konuda ne yapabilirim beni pişman etmedi ve memnunum yani sen ne dememi bekliyorsun?
Size denk gelmemiş olması böyle bir sorunun varlığını ortadan kaldırmıyor maalesef. Bizzat yaşamış binlerce kişi varken oranlara bakarak bu kararı vermeyebilirizE iyide bu konuda ne yapabilirim? Beni pişman etmedi ve memnunum.
E iyide bu konuda ne yapabilirim beni pişman etmedi ve memnunum yani sen ne dememi bekliyorsun?
Kullanıcı size tamamen kendi deneyimlerinden bahsetti. İleride sizde aynı sorunları yaşayabilirsiniz. Bende kullanıyordum zamanında çift tıklama, tekerlek sorunu vb bir ton sorunlarla karşılaştım. En sonunda mouse sinirden duvara fırlatım param parça ettim. İleride yaşarsanız bu sorunları ne demek istediğimizi açık ve net anlarsınız. O yüzden kimseyi bu markayı önererek insanları hataya sürüklemeyin.
Mesela bu forumda 4 kişi kullanmışız 1 imiz problem yaşamamış siz kaç aydır kullanıyorsunuz hocam.Ben de hiçbir problem çıkmamıştı zaten çıksaydı kapımdan ürünü iade almaya gelirlerdi veyahut garantisine başvururdum ancak yine kronik probleminin olduğu yaygın bir görüş olduğu için almayabilrsiniz.
Mesela bu forumda 4 kişi kullanmışız 1 imiz problem yaşamamış siz kaç aydır kullanıyorsunuz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.