İlk olarak farenin dez avantajlarından başlayacağım:
1- Ben beyaz modelini kullanıyorum ve biraz çabuk kirleniyor.
2- Ben 2024 1 Mayıs'ta almıştım fakat şimdiden rengi çok hafif de olsa siyahlamaya başladı çok sert silince geçiyor ama sonra yine oluyor.
3- Tekerlek sorunu tekerlek ile ileri geri yapınca değişik bir ses çıkıyor. Önceden çıkmıyordu fakat hissiyatında değişiklik yok sadece seste değişiklik var.
4- Tuşlama sorunu elinizi rmb veya lmb tuşlarına biraz bastırıp geri çekince çok değişik bir ses çıkarıyor.
Avantajları:
1-6 tuşlu bir mouse olduğu için özellikle Online oyunlarda macro ataması sayesinde avantaj sağlar.
2-Yaklaşık 16.1 milyon tane rengi olması göze çok hoş geliyor.
3-Normalde mouseden çıkan Click sesleri çok tatmin edici.
4-Sensörleri çok iyi, 400 DPI'den 3200 DPI'ye kadar çok çeşitli seçenekleri var.
5-Kablosu kaliteli.
6-Hiç algılamama veya benzeri bir sorun yaşatmadı.
7-Malzeme kalitesi orta ve yüksek seviyede.
8-Ve çok ergonomik.
9-G HUB desteği sayesinde çok detaylı ayar yapılabilir.
Eğer sizi çok uzun süre götümesini bekleyen bir mouse arıyorsanız bunu almayı hiç düşünmeyin bile. Fakat bir 2 yıl götürse yeter derseniz tam size göre.
Benim bu ürüne puanım 100 üzerinden 80.
1- Ben beyaz modelini kullanıyorum ve biraz çabuk kirleniyor.
2- Ben 2024 1 Mayıs'ta almıştım fakat şimdiden rengi çok hafif de olsa siyahlamaya başladı çok sert silince geçiyor ama sonra yine oluyor.
3- Tekerlek sorunu tekerlek ile ileri geri yapınca değişik bir ses çıkıyor. Önceden çıkmıyordu fakat hissiyatında değişiklik yok sadece seste değişiklik var.
4- Tuşlama sorunu elinizi rmb veya lmb tuşlarına biraz bastırıp geri çekince çok değişik bir ses çıkarıyor.
Avantajları:
1-6 tuşlu bir mouse olduğu için özellikle Online oyunlarda macro ataması sayesinde avantaj sağlar.
2-Yaklaşık 16.1 milyon tane rengi olması göze çok hoş geliyor.
3-Normalde mouseden çıkan Click sesleri çok tatmin edici.
4-Sensörleri çok iyi, 400 DPI'den 3200 DPI'ye kadar çok çeşitli seçenekleri var.
5-Kablosu kaliteli.
6-Hiç algılamama veya benzeri bir sorun yaşatmadı.
7-Malzeme kalitesi orta ve yüksek seviyede.
8-Ve çok ergonomik.
9-G HUB desteği sayesinde çok detaylı ayar yapılabilir.
Eğer sizi çok uzun süre götümesini bekleyen bir mouse arıyorsanız bunu almayı hiç düşünmeyin bile. Fakat bir 2 yıl götürse yeter derseniz tam size göre.
Benim bu ürüne puanım 100 üzerinden 80.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: