İnceleme Logitech G203 LS inceleme

İlk olarak farenin dez avantajlarından başlayacağım:
1- Ben beyaz modelini kullanıyorum ve biraz çabuk kirleniyor.
2- Ben 2024 1 Mayıs'ta almıştım fakat şimdiden rengi çok hafif de olsa siyahlamaya başladı çok sert silince geçiyor ama sonra yine oluyor.
3- Tekerlek sorunu tekerlek ile ileri geri yapınca değişik bir ses çıkıyor. Önceden çıkmıyordu fakat hissiyatında değişiklik yok sadece seste değişiklik var.
4- Tuşlama sorunu elinizi rmb veya lmb tuşlarına biraz bastırıp geri çekince çok değişik bir ses çıkarıyor.

Avantajları:

1-6 tuşlu bir mouse olduğu için özellikle Online oyunlarda macro ataması sayesinde avantaj sağlar.
2-Yaklaşık 16.1 milyon tane rengi olması göze çok hoş geliyor.
3-Normalde mouseden çıkan Click sesleri çok tatmin edici.
4-Sensörleri çok iyi, 400 DPI'den 3200 DPI'ye kadar çok çeşitli seçenekleri var.
5-Kablosu kaliteli.
6-Hiç algılamama veya benzeri bir sorun yaşatmadı.
7-Malzeme kalitesi orta ve yüksek seviyede.
8-Ve çok ergonomik.
9-G HUB desteği sayesinde çok detaylı ayar yapılabilir.

Eğer sizi çok uzun süre götümesini bekleyen bir mouse arıyorsanız bunu almayı hiç düşünmeyin bile. Fakat bir 2 yıl götürse yeter derseniz tam size göre.

Benim bu ürüne puanım 100 üzerinden 80.

Dosya Ekleri

• IMG-20240930-WA0008.jpg
    IMG-20240930-WA0008.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 39
  • 1732977326704.jpg
    1732977326704.jpg
    250,4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ergonomik demişsin. Ürün eregonomik değil, simetrik. Kablosu kaliteli demişsin, plastik. Sensörü iyi demişsin, Prodigy olsa iyiydi ama bunda AM010 benzerei berbat bir sensör var.

Bana ergonomik geldiği için öyle yazdım kablo kalitesi fena değil daha kötülerini görmüştüm sensörü iyi bence ama tabii ki de görüşünüz önemli yaptığınız yorum için çok teşekkür ederim iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı