Logitech G203 mouse hızlı çevirince takılıyor

Daha fazla  
Valorant CS gibi oyunlarda arkamdaki adama hızlı reaksiyon verebilmek için ani dönüş yapmam gerekiyor. Hızlı döndürünce de yarı yolda takılıyor, karakter aşağı bakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım en rahat aynı zamanda da en sorunlu mouse. Garantisi varsa teknik servise gönder veya edebiliyorsan iade etmeni öneririm.

Hayatımda yaşadığım tek problem kablonun dayanıksız olması ve bağlantı yerlerinden kopması. Onları da bantladım kullanıyorum. Teknoloji biraz şans işi. :D

Hayatımda yaşadığım tek problem kablonun dayanıksız olması ve bağlantı yerlerinden kopması. Onları da bantladım kullanıyorum. Teknoloji biraz şans işi. :D

Teknoloji şans işi doğru ama bu ürünü almak direkt kumar bence. İlk aldığım zamanlarda doubleclick, takılma sorunu olduğu yorumlarını görmeme rağmen şekli güzel diye Razer yerine almıştım.

Teknoloji şans işi doğru ama bu ürünü almak direkt kumar bence. İlk aldığım zamanlarda doubleclick, takılma sorunu olduğu yorumlarını görmeme rağmen şekli güzel diye Razer yerine almıştım.

Yani alan çok arkadaşım var. Bende 2 tane var böyle sorunlar yaşamadı kimse, bence sana denk gelmiş dostum.

Sensör tozlandığında da olabiliyor o sorun, G203 ne kadar sorunlarından dolayı beğenmesem de öyle sağ sola kaydirinca takılan bir mouse değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı