Logitech G203 nasıldır?

451759

Hectopat
Merhaba, Logitech G203 model mouse alacağım fakat aklımda kalan birkaç soru var ve sizlere sormak isterim; kronik sorunlu diyenler var, böyle bir sorunu var mı? / Bu mouse 85 gram, ben Valorant oyuncusuyum ve yüksek rankta oynuyorum, 800 DPI. 36 sens ile bu ağırlık ideal mi? Not: Claw tutuyorum. Mouse ile genel yorumlarınızıda yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Logitech G203 model mouse alacağım fakat aklımda kalan birkaç soru var ve sizlere sormak isterim; kronik sorunlu diyenler var, böyle bir sorunu var mı? / bu mouse 85 gram, ben Valorant oyuncusuyum ve yüksek rankta oynuyorum, 800 DPI. 36 sens ile bu ağırlık ideal mi? Not: Claw tutuyorum. Mouse ile genel yorumlarınızıda yazabilirsiniz.

Ben kullanıyorum gayet memnunum.

Merhaba, Logitech G203 model mouse alacağım fakat aklımda kalan birkaç soru var ve sizlere sormak isterim; kronik sorunlu diyenler var, böyle bir sorunu var mı? / bu mouse 85 gram, ben Valorant oyuncusuyum ve yüksek rankta oynuyorum, 800 DPI. 36 sens ile bu ağırlık ideal mi? Not: Claw tutuyorum. Mouse ile genel yorumlarınızıda yazabilirsiniz.

Artık alınmaz.
Bütçeniz nedir?
@550519

Bende vardı sağ tuşu doubleclick atıyordu.

Aynı fareyi ben kullanmaktayım. Görünümü çok hoş ve bende hiçbir sorunu çıkmadı. Fakat ben CS:GO veya Valorant tarzı oyunlar oynamıyorum yani FPS oyuncusu değilim. Bu yüzden bence başka farelere bakmalısınız. Razer DeathAdder V2 önerimdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı