Logitech G203 tekerleği çift tıklıyor

Archley

Kilopat
Makaleler
2
Logitech G203 aldım. Ortalama 6-7 ay oldu alalı fareyi. Fakat farenin tekerleği bazen basmıyor. Bazen çift tıklıyor. Bazen 3 kez tıklıyor. Can sıkıcı bir hale geldi. Bir de bazen fareye normal tıklıyorum fakat iki kez tıklıyor. Gayet belli oluyor 2. kez tıkladığı. Switch'den 2 kez ses geliyor. Garanti kabul eder mi fareyi?
Hiç garanti deneyimi olan yok mu?

Son düzenleme:
Ben yarın 2. defa garantiye göndereceğim. Sol tıkta çift tıklama + mouse tekerleğinde tutukluk ve çift tıklama sorunları var. Daha mart ayında gelmişti garantiden değişim ürünü olarak. Birkaç aylık kullanımda yine aynı sorun meydana geldi.

Sen bu konuyu kasım ayında açmışsın. Ne yaptın o zamandan beri?

Ben yarın 2. defa garantiye göndereceğim. Sol tıkta çift tıklama + mouse tekerleğinde tutukluk ve çift tıklama sorunları var. Daha mart ayında gelmişti garantiden değişim ürünü olarak. Birkaç aylık kullanımda yine aynı sorun meydana geldi.

Sen bu konuyu kasım ayında açmışsın. Ne yaptın o zamandan beri?
Ben 1 ay sonra yada o ay içinde Mouse'u duvara fırlatıp bi güzel küfredek sinirimi çıkardım sonra gidip G300S aldım.

Ben 1 ay sonra yada o ay içinde mouse'u duvara fırlatıp bi güzel küfredek sinirimi çıkardım sonra gidip G300S aldım.

Oha! Aynı şeyi yapmak benim de içimden defalarca kez geçti biliyor musun? Şu fareyi kablosundan tutup duvara vurmak ne güzel olurdu diye düşünüp duruyordum ama kendime hakim oldum. 😃

G300S için de kronik sorunlu diyorlar. Onunla alakalı bir olumsuzluk yaşadın mı hiç?

Oha! Aynı şeyi yapmak benim de içimden defalarca kez geçti biliyor musun? Şu fareyi kablosundan tutup duvara vurmak ne güzel olurdu diye düşünüp duruyordum ama kendime hakim oldum. 😃

G300S için de kronik sorunlu diyorlar. Onunla alakalı bir olumsuzluk yaşadın mı hiç?
Eliniz fazla terliyorsa logo siliniyor. Birde tekerlek arada biraz yavaş çalışıyo oda toz girdi içine galiba ondan. Onun dışında memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı