Logitech G203 vs MSI Clutch GM11

@MedicalTechnic Hocam attığım konuyu okumanızı tavsiye ederim sonunda mouse tavsiyeleri de var alternatif olarak.
Hocam attıklarım RGB mouse buradan anlarsınız diye düşünmüştüm özür dilerim hocam bir de arkadaşım Rampage Sector al diyor o kullanıyor çok memnun PWM üst düzey sensör varmış modeli bilmiyorum.
Rampage alınmaz.

Evet. Lightsync modellerinde öyle konuyu okuyun lütfen.

Arkadaşım Lightsync ve Prodigy modelleri var ayrıyaten batı ülkelerinde bu ürün G102 diye sunulur doğu ülkelerinde G203 diye sunulur ve G203 modellerinin hepsinde mercury sensör var bildiğim kadarıyla ayrıyaten benim fikrim bu siz karışamazsınızki.

Arkadaşım Lightsync ve Prodigy modelleri var ayrıyaten batı ülkelerinde bu ürün G102 diye sunulur doğu ülkelerinde G203 diye sunulur ve G203 modellerinin hepsinde mercury sensör var bildiğim kadarıyla ayrıyaten benim fikrim bu siz karışamazsınızki.
Yanlış bilgi veriyorsunuz ama ne demek karışamazsınız.

Son kararım Logitech G203 olacak çünkü Msi gm08, gm11 Rampage sector vb markalar arasinda en iyisi bu galiba sizin önerdiklerinize göre mouse yarın sipariş edeceğim umarım istediğim gibi çıkar. Son kararınız değil mi? :)
Yanlış bilgi veriyorsunuz ama ne demek karışamazsınız.
Mercury sensör olunca sadece dpi mı yüksek oluyor?

Son kararım Logitech G203 olacak çünkü Msi gm08, gm11 Rampage sector vb markalar arasinda en iyisi bu galiba sizin önerdiklerinize göre mouse yarın sipariş edeceğim umarım istediğim gibi çıkar. Son kararınız değil mi? :)

Mercury sensör olunca sadece dpi mı yüksek oluyor?
Hocam Katar Pro alın son sözüm bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı