thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 20 Nisan 2023 #1 Klavye kendi kendine 0 tuşuna basıyor. Dün gece böyle bir sorun yoktu. Sabah kalktığımda böyle bir sorunla karşılaştım.
Klavye kendi kendine 0 tuşuna basıyor. Dün gece böyle bir sorun yoktu. Sabah kalktığımda böyle bir sorunla karşılaştım.
K Kediiiisj Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 436 Makaleler 2 20 Nisan 2023 #2 thedeuss dedi: Klavye kendi kendine 0 tuşuna basıyor. Dün gece böyle bir sorun yoktu. Sabah kalktığımda böyle bir sorunla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Bozulmuş demek ki Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Klavye kendi kendine 0 tuşuna basıyor. Dün gece böyle bir sorun yoktu. Sabah kalktığımda böyle bir sorunla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Bozulmuş demek ki
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 20 Nisan 2023 #3 Kediiiisj dedi: Bozulmuş demek ki Genişletmek için tıkla... Allah Allah çözüm arıyorum hocam. Artı 0 Eksi
K Kediiiisj Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 436 Makaleler 2 20 Nisan 2023 #4 thedeuss dedi: Allah Allah çözüm arıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Onu demek istedim bende kimse buradan tamir yapamaz belki bir usta vardır sosyalde o yardımcı olur ama tanımıyorum ben öyle biri. Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Allah Allah çözüm arıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Onu demek istedim bende kimse buradan tamir yapamaz belki bir usta vardır sosyalde o yardımcı olur ama tanımıyorum ben öyle biri.
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 20 Nisan 2023 #5 Kediiiisj dedi: Onu demek istedim bende kimse buradan tamir yapamaz belki bir usta vardır sosyalde o yardımcı olur ama tanımıyorum ben öyle biri. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi tamamen söküp taktım düzeldi gibi. Artı 0 Eksi
Kediiiisj dedi: Onu demek istedim bende kimse buradan tamir yapamaz belki bir usta vardır sosyalde o yardımcı olur ama tanımıyorum ben öyle biri. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi tamamen söküp taktım düzeldi gibi.