Bilgisayar kendi kendine delete tuşuna basıyor

dragoneraytr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Editör
Dostlar merhaba birkaç gündür bir sorunla uğraşıyorum. Mesela FL Studio'da nota koyarken kendi kendine bir anda hepsini siliyor ya da bir oyun indirip ineceği klasörü seçecekken klasör yolunu siliyor, oyun açıcakken oyun kısayolunu siliyor vesaire. Kaspersky'a tarama yaptırttım bilgisayarda virüs de yok çözümünü bilen var mı?

Notepad'e 10 karakter bir şeyler yazın bir yarım saat kalsın bakalım ne kadarını silecek. Tam dosyaya tıklarken silmesi garip geldi. Zaman ayarlı makro falan kullanıyor musunuz?

Sorun klavyede olabilir mi?

Hocam çift klavye değiştim sorun düzelmedi.

Notepad'e 10 karakter bir şeyler yazın bir yarım saat kalsın bakalım ne kadarını silecek. Tam dosyaya tıklarken silmesi garip geldi. Zaman ayarlı makro falan kullanıyor musunuz?

Öyle bir şey ayarladığımı zannetmiyorum hocam, Notepad'i deneyeceğim sonuçları yazarım.

Hocam hiçbir şey silinmemiş, backspace basmıyor yani sadece "del" tuşunu kullanıyor.

Son düzenleme:
Hocam çift klavye değiştim sorun düzelmedi.

Öyle bir şey ayarladığımı zannetmiyorum hocam, Notepad'i deneyeceğim sonuçları yazarım.

Hocam hiçbir şey silinmemiş, backspace basmıyor yani sadece "del" tuşunu kullanıyor.
Yazıyı yazdıktan sonra ok tuşlarıyla yazının en başına gelin. Del tuşu sağa doğru silme yapar. Bir de öyle deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı