@Fur1907kan aynı klavyeyi kullanıyorum, sanırım 400 TL'ye falan almıştım. Aradan bayağı geçti 1 yıl falan. Hala kullanıyorum ciddi bir sıkıntısı yok bence güzel klavye ama iyice pahalanmış, ben olsam almazdım ya da indirime girince alırdım.
Bu arada klavye gerçekten sorunlu çıkabiliyor. Mesela bende de ses kısma tuşuna sert basınca çalışıyor. Tab tuşuna sert basınca işliyor. Aydınlatması çok iyi değil. Onun harici sorun yok.
Almak istiyorsanız alabilirsiniz, her şeyin fiyatı arttığı için ne önereceğimi bilmiyorum açıkcası. Benim klavyem belirttiğim sorun yaşanmıştı sadece, sık kullanılan tuşların ortasından basmayınca sertleşmesiydi. Kalitesiz değil.
@Fur1907kan aynı klavyeyi kullanıyorum, sanırım 400 TL'ye falan almıştım. Aradan bayağı geçti 1 yıl falan. Hala kullanıyorum ciddi bir sıkıntısı yok bence güzel klavye ama iyice pahalanmış, ben olsam almazdım ya da indirime girince alırdım.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Razer Cynosa Lite RZ03-02742100-R3L1 Usb Kablolu Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
2. el diye beğenmedim atmışlar fakat adam az kullanılmış demiş. Param Güvende'de açmış. En kötü tuşlar yıkanıp kullanılır. Razer kalitesi için çok ucuz 550 TL.
Fiyatı uygun gelebilir ama sorunlu bir klavye dediğimiz gibi. Ayrıca kronik sorun her klavyede meydana gelecek diye bir şey yok. Genelinde yaşanır, bazı istisnalar olabiliyor. @Newasky'nin linklediği klavyeler arasında tercih yapabilirsin, güzel klavyeler. Mekanik sıkıntı değilse K552 al.