Logitech G213 650 TL'ye alınır mı?

Uzun süre kullandım sık kullanılan tuşlar tam ortasından basmayınca sertlik hissi veriyordu. Basmama sorunu yaşamadım ama, bu fiyata alınmaz.

Ben 250TL'ye 4 sene önce falan almıştım klavyeyi yoğun kullancaksanız mekanik klavye almanız daha iyi olur.

@Fur1907kan aynı klavyeyi kullanıyorum, sanırım 400 TL'ye falan almıştım. Aradan bayağı geçti 1 yıl falan. Hala kullanıyorum ciddi bir sıkıntısı yok bence güzel klavye ama iyice pahalanmış, ben olsam almazdım ya da indirime girince alırdım.
İndirimli hali bu zaten dolar 2 kat arttı şuan bu klavye 50 Euro dan satılıyor Amazon Almanya da insaflı bile fiyatı

Uzun süre kullandım sık kullanılan tuşlar tam ortasından basmayınca sertlik hissi veriyordu. Basmama sorunu yaşamadım ama, bu fiyata alınmaz.
Bu fiyata başka klavye yok fazla doğru düzgün kaliteli.

İndirimli hali bu zaten dolar 2 kat arttı şu an bu klavye 50 Euro'dan satılıyor Amazon Almanya insaflı bile fiyatı.

Bu arada klavye gerçekten sorunlu çıkabiliyor. Mesela bende de ses kısma tuşuna sert basınca çalışıyor. Tab tuşuna sert basınca işliyor. Aydınlatması çok iyi değil. Onun harici sorun yok.

Almak istiyorsanız alabilirsiniz, her şeyin fiyatı arttığı için ne önereceğimi bilmiyorum açıkcası. Benim klavyem belirttiğim sorun yaşanmıştı sadece, sık kullanılan tuşların ortasından basmayınca sertleşmesiydi. Kalitesiz değil.

@Fur1907kan aynı klavyeyi kullanıyorum, sanırım 400 TL'ye falan almıştım. Aradan bayağı geçti 1 yıl falan. Hala kullanıyorum ciddi bir sıkıntısı yok bence güzel klavye ama iyice pahalanmış, ben olsam almazdım ya da indirime girince alırdım.
Kur 1 yılda 2 katına çıktı farkındaysan şuan insaflı bile fiyatı.

Kur 1 yılda 2 katına çıktı farkındaysan şuan insaflı bile fiyatı.
Bu alınabilir olduğu anlamına gelmez, ürün kötü. Tavsiyelere bakmayacaksanız daha yazmayalım.

Attığınız ürüne yakın fiyatlarda benim önerilerim aşağıdakiler, hepsi G213'ten iyi. Mümkünse Redragon K552 Kumara'yı alın.

Hocam ben aynısını kullandım. Bu paralar değmez klavye. HP Pavilion 800 BİM'lerde 499TL ye satılıyor. Ona bakmanızı tavsiye ederim.

Alınmaz. Şöyle alternatiflere yönelebilirsiniz, çok daha uzun ömürlü olur.

2. el diye beğenmedim atmışlar fakat adam az kullanılmış demiş. Param Güvende'de açmış. En kötü tuşlar yıkanıp kullanılır. Razer kalitesi için çok ucuz 550 TL.

İndirimli hali bu zaten dolar 2 kat arttı şuan bu klavye 50 Euro dan satılıyor Amazon Almanya da insaflı bile fiyatı

Fiyatı uygun gelebilir ama sorunlu bir klavye dediğimiz gibi. Ayrıca kronik sorun her klavyede meydana gelecek diye bir şey yok. Genelinde yaşanır, bazı istisnalar olabiliyor. @Newasky'nin linklediği klavyeler arasında tercih yapabilirsin, güzel klavyeler. Mekanik sıkıntı değilse K552 al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı