Logitech G213 bazı tuşları 2 kere algılıyor

Joeldel

Hectopat
Daha fazla  
Daha 3 gün önce G213 mü Apex klavye mi diye sormuştum ardından G213 aldım ve sorunlu geldi. Space tuşu 2 kere basıyor çoğu zaman ve ben aldıktan 1 gün sonra 1000 lira zam geldi. İade edersem tekrar alamam. Garantiye yolladığımda çözüm oluyor mu, bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik klavye zaten G213.

Kronik sorunlu hocam o klavye almayın diye her yerde konu açılır. Ama adamlar ısrarla senelerdir o klavyeyi o kronik sorunlu hali ile hala satıyorlar. Bende tuş basmama sorunu olmuştu.

Ben garantiye yollamıştım ama bana su teması diye yalan atıp geri yollamışlardı. 6 ay sonra geldi başıma. Sizinki yeni olduğu için öyle yapamazlar ben yerinizde olsam iade eder başka klavye alırım ileride yine başka bir sorun çıkabilir.

5 gün önce forum oluşturdum burada yine apex tkl 3 mü g213 mü diye herkes bu klavyeyi önerdiği için almıştım iade edip diğer klavyeyi almayı düşünüyorum

Tek tük arada sağlamı denk gelen oluyor o adamda sorun yaşamadığı için öve öve bitiremiyor. Ama sorun yaşadığını söyleyene de ürünü kötülüyormuş muamelesi yapıyorlar.

Ben alırken 1 yorum bile bakmadan aldım klavye 6 ay sonra sadece S tuşu basmamaya başladı. En kritik tuşlardan biri yani geriye gideceğim bir kere basıp işlemeyince kalıyorsun yani 2. de daha sert basarak falan.

Teknosa'dan almıştım oraya teslim ettim. 28 gün servis bekledim ve temiz yolladığım kutulu klavyeyi kutusu hasarlı ve pis olarak geri yollamışlar üstüne sıvı teması demişler ve aldığım fiyat 500 küsur olan klavye için 600 küsur tamir ücreti istediklerini ve ayrıca dolar bazında olduğu için bu fiyatın her gün değişebileceğini bana müşteri hizmetleri söyledi. Tüketici mahkemesi ile uğraşmadım zamanım da yoktu

Akşama internette biraz araştırma yaptım bir de gördüm ki çok fazla kronik bu şikayet olduğunu o zaman anladım. Sonra o hali ile birine 200'e sattım. Gidip başka klavye aldım.

Sonra forumlarda işte Türkiye değil Avrupa'daki RMA sına yaz bilmem ne oturtacağım işim gücüm yok 500 küsure almış olduğum klavyeyi oralara yollamaya çalışacağım. Burada ki servisleri berbat. O gündür daha Logitech hiçbir ürün almadım. Ve bu klavye her yerde bol bol var. Adamlar oturupta bunun sorunlarını bir çözelim de piyasaya öyle sürelim demiyorlar. Şaka gibi.

Eğer düşünürsen bir de Corsair K55 Pro veya Pro XT modeli var. Fiyatlarını bilmiyorum ama çok iyi klavyeler.

Pro XT olanda her tuşa tek tek ayrı renk atanabiliyor farkı o normal Pro olandan. Makro tuşları var ve sağlam bir klavye. Düşünürsen.

Öğrenciyim bu klavyei de öyle böyle aldım teknolojik aletlerin kutusunu açtıktan sonra iade kabul edilmiyormuş elimde patladı sanırsam :/

Öğrenciyim bu klavyei de öyle böyle aldım teknolojik aletlerin kutusunu açtıktan sonra iade kabul edilmiyormuş elimde patladı sanırsam :/

İnternetten aldıysanız kutusu her şeyini kapatıp 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Mağazadan aldıysanız iade direk olmuyor arızalı deyip servise yollarlar oradan çıkan duruma göre ya değişim ya iade olur.

İade talebi oluşturmak istediğimde paketi açılan teknolojik ürünlerin iadesi kabul edilmiyor dedi

İade talebi oluşturmak istediğimde paketi açılan teknolojik ürünlerin iadesi kabul edilmiyor dedi.

Nereden aldınız? Hocam öyle bir dünya yok. THH'a verin her türlü kazanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…