Tek tük arada sağlamı denk gelen oluyor o adamda sorun yaşamadığı için öve öve bitiremiyor. Ama sorun yaşadığını söyleyene de ürünü kötülüyormuş muamelesi yapıyorlar.
Ben alırken 1 yorum bile bakmadan aldım klavye 6 ay sonra sadece S tuşu basmamaya başladı. En kritik tuşlardan biri yani geriye gideceğim bir kere basıp işlemeyince kalıyorsun yani 2. de daha sert basarak falan.
Teknosa'dan almıştım oraya teslim ettim. 28 gün servis bekledim ve temiz yolladığım kutulu klavyeyi kutusu hasarlı ve pis olarak geri yollamışlar üstüne sıvı teması demişler ve aldığım fiyat 500 küsur olan klavye için 600 küsur tamir ücreti istediklerini ve ayrıca dolar bazında olduğu için bu fiyatın her gün değişebileceğini bana müşteri hizmetleri söyledi. Tüketici mahkemesi ile uğraşmadım zamanım da yoktu
Akşama internette biraz araştırma yaptım bir de gördüm ki çok fazla kronik bu şikayet olduğunu o zaman anladım. Sonra o hali ile birine 200'e sattım. Gidip başka klavye aldım.
Sonra forumlarda işte Türkiye değil Avrupa'daki RMA sına yaz bilmem ne oturtacağım işim gücüm yok 500 küsure almış olduğum klavyeyi oralara yollamaya çalışacağım. Burada ki servisleri berbat. O gündür daha Logitech hiçbir ürün almadım. Ve bu klavye her yerde bol bol var. Adamlar oturupta bunun sorunlarını bir çözelim de piyasaya öyle sürelim demiyorlar. Şaka gibi.
Eğer düşünürsen bir de Corsair K55 Pro veya Pro XT modeli var. Fiyatlarını bilmiyorum ama çok iyi klavyeler.
Pro XT olanda her tuşa tek tek ayrı renk atanabiliyor farkı o normal Pro olandan. Makro tuşları var ve sağlam bir klavye. Düşünürsen.