imalperbozkurt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar elimde bir adet Logitech G213 Gaming klavye var, aslında klavyemden gayet memnunum ama masamda yeterli alan kalmadığı için klavyemi satıp, TKL klavye almayı düşünüyorum. Ben bu klavyeyi 2. elde kaça satabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ünün resimlerini iletirseniz daha saglikli bir yorum yapabiliriz.

Ne kadar süre kullandınız? Tuş aşınma durumu var mı? Bunu gibi bilgiler ile yardımcı olabilirim.

Alalı 2 yıl civarı oldu, çok fazla rekabetçi oyun vs oynamadığım için tuşlarda hiçbir aşınma yok, şehir dışında olduğum için görsel atamıyorum kusura bakmayın. Hala çok temiz ve çok güzel çalışıyor tek sorunum çok büyük olması. Satabilirsem daha küçük bir TKL klavye alacağım.

Ünün resimlerini iletirseniz daha saglikli bir yorum yapabiliriz.

Şu an şehir dışındayım evimde kimse yok o yüzden fotoğraf atamam, aşınma falan yok, haftaya eve gideceğim o zaman atabilirim.

Hocam eğer klavye temizse senesinin çok önemi kalmaz herhangi bir aşınma arıza vs... Yoksa klavyenin 4/2.50 fiyatına rahatlıkla satıcı bulabilirsiniz.

Hocam eğer klavye temizse senesinin çok önemi kalmaz herhangi bir aşınma arıza vs... Yoksa klavyenin 4/2.50 fiyatına rahatlıkla satıcı bulabilirsiniz.

Teşekkür ediyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa, iletişime geçip direkt telefonlaşıp onlara satabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…