Optikiyaza
Kilopat
- Makaleler
- 4
Yeni klavye almayı düşünüyorum aslında mekanik klavye almak istiyordum fakat İtopya'da G213 iyi indirime girmiş. Sizce alınır mı, yoksa mekanik mi alayım?
Ürün linki: LOGITECH G213 PROGIDY KABLOLU GAMING KLAVYE | ITOPYA
Bu fiyata en bol özellikli mekanik klavye:
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
Bu klavye aynı şeyleri sunmasına rağmen hem Red Switch özelliği var hem de daha ucuz bu klavye de mantıklı değil mi?Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
O klavye Çin'den getirilip logo basılan bir klavye ve attığınız linkte mavi switch gözüküyor. Attığım klavye özellik olarak çok daha bol ve iyi.Bu klavye aynı şeyleri sunmasına rağmen hem Red Switch özelliği var hem de daha ucuz bu klavye de mantıklı değil mi?Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Sanmıyorum hocam. Onun önlemini almışlardır mekanik klavyede. Arkadaşım kullanıyor ve çok memnun, unutmayın mavi switch olduğu için biraz sesli bir klavye.Bunu da ilk defa gördüm müthiş duruyor gerçekten peki şey soracağım Monster laptoplar da klavye üzerinde ki tuşlar çabuk siliniyor bunda da o sorun var midir acaba.
O klavye Çin'den getirilip logo basılan bir klavye ve attığınız linkte mavi Switch gözüküyor. Attığım klavye özellik olarak çok daha bol ve iyi.
Sanmıyorum hocam. Onun önlemini almışlardır mekanik klavyede. Arkadaşım kullanıyor ve çok memnun, unutmayın mavi Switch olduğu için biraz sesli bir klavye.
Çin'de merdiven altı üretilen bir ürün ve kaliteli değil. Klavye RGB değil ve özellik olarak attığım klavye çok daha iyi. Seçim sizin hayırlı olsun diyeyim o zaman.Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Kırmızı Switch modeli de bu Çin'de üzretildiğinin farkındayım donanım arşivinde gördüm zaten klavyeyi ama klavye de eksik olmadığı sürece bir sıkıntı yok zaten marka olduğu için düşünmüyorum klavye gerçekten hoş duruyor ama Monster'da hoşuma gitti ona da bakacağım.