Logitech G213 klavye alınır mı?

Yeni klavye almayı düşünüyorum aslında mekanik klavye almak istiyordum fakat İtopya'da G213 iyi indirime girmiş. Sizce alınır mı, yoksa mekanik mi alayım?
Ürün linki: LOGITECH G213 PROGIDY KABLOLU GAMING KLAVYE | ITOPYA

İtopya bindir-indir yapmış. Klavyenin normal değeri 350 TL.
Bu fiyata en bol özellikli mekanik klavye:

Redragon daha kaliteli. Marka basmıyor.

Benim de gönlümde 1 2 haftadır G213 yatıyor mekanik olup olmaması çok umrumda değil açıkçası beni asıl cezbeden olay ses açma kapatma ve müzik durdurma tuşu oldu ayrıca klavye çok da hoş duruyor.

Bu klavye aynı şeyleri sunmasına rağmen hem Red Switch özelliği var hem de daha ucuz bu klavye de mantıklı değil mi?

Bunu da ilk defa gördüm müthiş duruyor gerçekten peki şey soracağım Monster laptoplar da klavye üzerinde ki tuşlar çabuk siliniyor bunda da o sorun var midir acaba.

Bu klavye aynı şeyleri sunmasına rağmen hem Red Switch özelliği var hem de daha ucuz bu klavye de mantıklı değil mi?

Ben Redragon daha kaliteli diye biliyorum fakat @enonertetanem demekte fayda var. Gerekirse harici bilek desteği alırsınız o önemli değil.

O klavye Çin'den getirilip logo basılan bir klavye ve attığınız linkte mavi switch gözüküyor. Attığım klavye özellik olarak çok daha bol ve iyi.
Bunu da ilk defa gördüm müthiş duruyor gerçekten peki şey soracağım Monster laptoplar da klavye üzerinde ki tuşlar çabuk siliniyor bunda da o sorun var midir acaba.
Sanmıyorum hocam. Onun önlemini almışlardır mekanik klavyede. Arkadaşım kullanıyor ve çok memnun, unutmayın mavi switch olduğu için biraz sesli bir klavye.

400-300 TL gibi bir bütçede bu ikisi dışında tercih edilmemeli. Bilek desteği istiyorsanız ayrı alıp kullanırsınız artık.

O klavye Çin'den getirilip logo basılan bir klavye ve attığınız linkte mavi Switch gözüküyor. Attığım klavye özellik olarak çok daha bol ve iyi.

Sanmıyorum hocam. Onun önlemini almışlardır mekanik klavyede. Arkadaşım kullanıyor ve çok memnun, unutmayın mavi Switch olduğu için biraz sesli bir klavye.

Kırmızı Switch modeli de bu Çin'de üzretildiğinin farkındayım donanım arşivinde gördüm zaten klavyeyi ama klavye de eksik olmadığı sürece bir sıkıntı yok zaten marka olduğu için düşünmüyorum klavye gerçekten hoş duruyor ama Monster'da hoşuma gitti ona da bakacağım.

Kırmızı Switch modeli de bu Çin'de üzretildiğinin farkındayım donanım arşivinde gördüm zaten klavyeyi ama klavye de eksik olmadığı sürece bir sıkıntı yok zaten marka olduğu için düşünmüyorum klavye gerçekten hoş duruyor ama Monster'da hoşuma gitti ona da bakacağım.
Çin'de merdiven altı üretilen bir ürün ve kaliteli değil. Klavye RGB değil ve özellik olarak attığım klavye çok daha iyi. Seçim sizin hayırlı olsun diyeyim o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı