Çin'de merdiven altı üretilen bir ürün ve kaliteli değil. Klavye RGB değil ve özellik olarak attığım klavye çok daha iyi. Seçim sizin hayırlı olsun diyeyim o zaman.
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
400-300 TL gibi bir bütçede bu ikisi dışında tercih edilmemeli. Bilek desteği istiyorsanız ayrı alıp kullanırsınız artık.
Tavsiye etmem. 1 yıl içinde bazı tuşları tam basmamaya başladı ve insan bir yerden sonra keşke mekanik alsaydım diyor. Ek olarak aydınlatma yetersiz. Parlaklığı canlı değil.
Bunu dememin sebebi bir membranın Corsair olduğu için 500 TL etmeyeceğiydi. Yani alınmaz işte.
HyperX alloy Core RGB'ye tekrar baktım Teknosa'da 350 TL'ye düştü alınır. Onu demekte hata etmişim. Bir markanın fanboyu olsaydım o markanın ürünlerini kullanırdım. Şu an bende hiçbir redragon ürün yok. Kulaklığım HyperX alloy Core RGB. Mouseım Gamepower ıcarus.