Logitech G213 klavye alınır mı?

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Kullanmış olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Deneyim etmemiş arkadaşların mesaj atmaması rica olunur.

Ürün şahsen bende yok ama mahalledeki merdiven altı internet kafedeki bilgisayarlarda bu klavyeden var. Uzun süredir açık bu dükkan ve ben de ara sıra gidiyorum. Konumundan dolayı biraz serseri mekanı şahsen. O kadar sert kullanılmasına rağmen hiçbirinde bir bozukluk göremedim. Varsa bile bana denk gelmedi. İnternet kafe olduğu için bazı tuşlar solmuştu tabi o da yıllardır kullanıldığından dolayıdır. Ben az da olsa orada deneyimlemiş olarak fikirlerimi söylersem klavye çok ergonomik. Ele aşırı iyi oturuyor. Mekanik bir klavye değil ancak sesi cidden güzel. RGB ışıkları da klavyeyi aşırı VIP gösteriyor. Bence fiyatına bakıp ele alırsak alınabilecek bir klavyedir.

Kullanmış olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Deneyim etmemiş arkadaşların mesaj atmaması rica olunur.
Fiyatı membrane bir klavyeye göre bana sorarsan hep pahalı olmuştur. Buna rağmen her dönem bir çok kişi sever ve tavsiye ederdi. Ben şahsen mekanik olmadığı için, fiyatının yüksekliğinden ve ışıklandırmasının rgb olmamasından dolayı(ben ışıklandırmayı genelde tek renk kullanırım ve sevmem fakat madem mekanik değil en azından ışığı rgb olsun) tavsiye etmem. Aktif klavye piyasasına çok hakim olmamakla beraber o fiyatlara çok daha fazla özellik sunabilecek klavyelerin olduğuna eminim

Fiyatına göre iyi bir klavye değil ancak hissiyatını gerçekten sevdiğim bir klavye. Yıllardır evdeki diğer bilgisayarda kullanıyoruz ve kardeşimin ayaklarından birini kırması dışında en ufak sorunu yok, taş gibi çalışıyor. Ayrıca LGHub yazılımı gerçekten çok güzel renk senkronizasyonları yapmayı sağlıyor ancak dediğim gibi, bu paraya daha iyileri vardır donanımsal olarak.

Logitech sitesinde RGB olduğu yazıyor.

1500-2000 arası da klavyenin benim için görünüşü de önemli ve linkteki klavyelerin görünüşleri pek güzel görünmüyor.

Evet incelemelere baktım birkaç tanesine ve örneğin monitörde hangi renkler varsa klavyede ona göre renk falan değiştirebiliyormuş mesela. Bu özellik bayağı ilgimi çekti. Membran olması benim için sorun değil aksine artı çünkü ben şu an mavi switch klavye kullanıyorum ve sesinden artık nefret etmeye başladım. Klavyeler arasında tip olarak en çok G213'ü sevdim sanırım ve büyük ihtimal onu alacağım.

Mesela CS:GO oynarken klavyenin ışıkları takımının rengine (mavi/turuncu) dönüşüyordu, canın azalınca kırmızı ışık yanıp sönüyordu falan. Bayağı etkileyiciydi o yandan.

Mesela CS:GO oynarken klavyenin ışıkları takımının rengine (mavi/turuncu) dönüşüyordu, canın azalınca kırmızı ışık yanıp sönüyordu falan. Bayağı etkileyiciydi o yandan.

O kadar iyi çalıştığını bilmiyordum gerçekten. Kendi arkadaşımda var 2.5 senedir falan kullanıyormuş çay da dökülmüş üstüne ve hiçbir şey olmamış forumda da sormak istedim ve sanırım alacağım. Teşekkürler cevap veren herkese.

Alınmaz kronik sorunlu bir klavye aldıktan sonra tuş basmama şikayeti yaşayan çok müşteri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…