Logitech G213 klavye alınır mı?

Mesela CS:GO oynarken klavyenin ışıkları takımının rengine (mavi/turuncu) dönüşüyordu, canın azalınca kırmızı ışık yanıp sönüyordu falan. Bayağı etkileyiciydi o yandan.

Konudan bağımsız onu nasıl ayarlayabiliriz?

Ben şu an mavi switch klavye kullanıyorum ve sesinden artık nefret etmeye başladım.

Kırmızı switch klavyeler de var onlar daha az ses çıkarıyor onlara da bakabilirsin.

Kırmızı switch klavyeler de var onlar daha az ses çıkarıyor onlara da bakabilirsin.

Biliyorum onları da fakat yine de mekanik istemiyorum red switch sesi de bir yerden sonra beni rahatsız ediyor bir de şu an kullandığım mekanik klavyede bazı harflere çift basma sorunu başladı mekanikten kaynaklı mıdır bilmiyorum fakat o yüzden mekanikten daha da soğudum.

Biliyorum onları da fakat yine de mekanik istemiyorum red switch sesi de bir yerden sonra beni rahatsız ediyor bir de şu an kullandığım mekanik klavyede bazı harflere çift basma sorunu başladı mekanikten kaynaklı mıdır bilmiyorum fakat o yüzden mekanikten daha da soğudum.

İlla membran istiyorsan Corsair K55 Pro, SteelSeries Apex 3 veya HyperX Alloy Core öneririm.
Bence aralarındaki en iyisi K55 Pro.

İlla membran istiyorsan Corsair K55 Pro, SteelSeries Apex 3 veya HyperX Alloy Core öneririm.
Bence aralarındaki en iyisi K55 Pro.

Logitech G213'ün uygulamasındaki monitördeki renklere göre klavyenin rengini değiştirmesi özelliği hoşuma gitti o yüzden Logitech tercih edeceğim sanırım ama K55 Pro'da fena durmuyor. Araştırıp ikisi arasında bir seçim yapabilirim.

Logitech G213'ün uygulamasındaki monitördeki renklere göre klavyenin rengini değiştirmesi özelliği hoşuma gitti o yüzden Logitech tercih edeceğim sanırım ama K55 Pro'da fena durmuyor. Araştırıp ikisi arasında bir seçim yapabilirim.

G213 aldım 6. ayında S tuşu basmamaya başladı 2 kere basmak zorunda kalıyordum 2. de sertçe şeklinde. Servise yolladım Teknosa'dan almıştım tam 29 gün beklettiler. Sonra geri göndermişler ve sıvı teması yalanı uydurmuşlar ben klavyeye su dökeceğim sadece S tuşu çalışmayacak bu kadar aptalca bir yalan olabilir. Sonra da kavga dövüş Teknosa da ilgilenmedi. THH için de uğraşmak istemedim o zaman 500 küsure almıştım. Bir de bana utanmadan tamir için 750 TL ve her geçen gün de fiyat artabilirmiş dolar bazında hesap ediliyormuş gibi bir açıklama yaptı servis. Dedim lanet olsun o hali ile 300'e satıp gidip başka klavye aldım. G432 kulaklık aldım 1 sene olmadı kulaklığın derileri döküldü ki az kullandığım halde. G502X mouse aldım Amazon'dan programı sapıtıyor PC bir görüyor bir görmüyor. Daha ben logirtech gökten zembille bedava ürün dağtısa almam bu klavyenin sonra araştırdım ki dolu mağduru var.

Tercih elbet senin. Ama K55 en iyi membran klavyelerden biri onu da 2 sene kullandım.

G213 aldım 6. ayında s tuşu basmamaya başladı 2 kere basmak zorunda kalıyordum 2. de sertçe şeklinde. Servise yolladım Teknosa'dan almıştım tam 29 gün beklettiler. Sonra geri göndermişler ve sıvı teması yalanı uydurmuşlar ben klavyeye su dökeceğim sadece s tuşu çalışmayacak bu kadar aptalca bir yalan olabilir. Sonra da kavga dövüş Teknosa da ilgilenmedi. THH için de uğraşmak istemedim o zaman 500 küsure almıştım. Bir de bana utanmadan tamir için 750 TL ve her geçen gün de fiyat artabilirmiş dolar bazında hesap ediliyormuş gibi bir açıklama yaptı servis. Dedim lanet olsun o hali ile 300'e satıp gidip başka klavye aldım. G432 kulaklık aldım 1 sene olmadı kulaklığın derileri döküldü ki az kullandığım halde. G502X mouse aldım Amazon'dan programı sapıtıyor PC bir görüyor bir görmüyor. Daha ben logirtech gökten zembille bedava ürün dağtısa almam bu klavyenin sonra araştırdım ki dolu mağduru var.

Tercih elbet senin. Ama K55 en iyi membran klavyelerden biri onu da 2 sene kullandım.

Başka konuda bir arkadaş ryzer Cynosa Chroma önermiş o nasıldır sence?

Logitech sitesinde RGB olduğu yazıyor.

1500-2000 arası da klavyenin benim için görünüşü de önemli ve linkteki klavyelerin görünüşleri pek güzel görünmüyor.

Evet incelemelere baktım birkaç tanesine ve örneğin monitörde hangi renkler varsa klavyede ona göre renk falan değiştirebiliyormuş mesela. Bu özellik bayağı ilgimi çekti. Membran olması benim için sorun değil aksine artı çünkü ben şu an mavi switch klavye kullanıyorum ve sesinden artık nefret etmeye başladım. Klavyeler arasında tip olarak en çok G213'ü sevdim sanırım ve büyük ihtimal onu alacağım.
Ben incehesaptan bakmıştım yanlış göstermiş fakat rgbsi bölgesel rgb. her tuş ayrı renk almıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı