berky.akgl Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 109 28 Mayıs 2023 #21 Lemi Galip dedi: Bunların altına en alt tabakaya filmleri falan kaldır. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmayan bir kaç yere denedim şu şekil ama olmadı maalesef. Dosya Ekleri IMG_20230528_173450.jpg 95,2 KB · Görüntüleme: 152
Lemi Galip dedi: Bunların altına en alt tabakaya filmleri falan kaldır. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmayan bir kaç yere denedim şu şekil ama olmadı maalesef.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 28 Mayıs 2023 #22 Hiç çalışmayan değil hocam sor basan tuşlara.
Muhsin Belgeli Centipat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 11 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #23 Bende de aynı sorun var kafayı yedirtti bana ya, bütün tuşlarda bazen basmama ya da 2 kere basma problemi oluyor ne yapacağımı bir türlü çözemedim çok sinirim bozuldu
Bende de aynı sorun var kafayı yedirtti bana ya, bütün tuşlarda bazen basmama ya da 2 kere basma problemi oluyor ne yapacağımı bir türlü çözemedim çok sinirim bozuldu
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 27 Haziran 2023 #24 @Muhsin Belgeli Aldığıma çok pişmanım lakin ben dediğim şekilde çözdüm.
k02 Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Nisan 2025 #25 Muhammet{Can} dedi: Bende de aynı sorun oluyor ara sıra basmamaya başlıyor. Klavyenin kablosunu söküp takıyorum ve düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kağıt koydum D tuşumda sorun vardı düzeldi bu klavye yi aldıma biraz pişman kaldım ama multi tuşları aşırı iyi yapacak bir şey yok
Muhammet{Can} dedi: Bende de aynı sorun oluyor ara sıra basmamaya başlıyor. Klavyenin kablosunu söküp takıyorum ve düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kağıt koydum D tuşumda sorun vardı düzeldi bu klavye yi aldıma biraz pişman kaldım ama multi tuşları aşırı iyi yapacak bir şey yok