Uzun süredir kullanıyorum fakat bir sorun görmedim kronik olarak ne gibi bir problemi var?Hevesiniz kaçmasın fakat G213'ün tuşları kronik sorunlu.
Tuşlarında basmama sorunu var. Bir süre sonra karşılaşabilirsiniz. Outemu switchler gibi.Uzun süredir kullanıyorum fakat bir sorun görmedim kronik olarak ne gibi bir problemi var?
Benim d tuşunda var sanırım o olay bazen sertleşiyor basması falan.Tuşlarında basmama sorunu var. Bir süre sonra karşılaşabilirsiniz. Outemu switchler gibi.
Evet evet o da var. Sertleşme nedir nasıl oluyor bilmiyorum ama onu da bayağı duydum özellikle 2. elciler çok yazıyor açıklamaya.Benim d tuşunda var sanırım o olay bazen sertleşiyor basması falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.