M mahmut3 Femtopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Klavyenin uygulamasındanda baktım parlaklıkla ilgili bir ayar bulamadım akşam gözlemlediğim halde soluk yanıyor sabah hiç belli olmuyor.
Klavyenin uygulamasındanda baktım parlaklıkla ilgili bir ayar bulamadım akşam gözlemlediğim halde soluk yanıyor sabah hiç belli olmuyor.
LoyCE Kilopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #11 Monarch Leviathan dedi: Hevesiniz kaçmasın fakat G213'ün tuşları kronik sorunlu. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir kullanıyorum fakat bir sorun görmedim kronik olarak ne gibi bir problemi var? Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: Hevesiniz kaçmasın fakat G213'ün tuşları kronik sorunlu. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir kullanıyorum fakat bir sorun görmedim kronik olarak ne gibi bir problemi var?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.325 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 22 Temmuz 2024 #12 LoyCE dedi: Uzun süredir kullanıyorum fakat bir sorun görmedim kronik olarak ne gibi bir problemi var? Genişletmek için tıkla... Tuşlarında basmama sorunu var. Bir süre sonra karşılaşabilirsiniz. Outemu switchler gibi. Artı 0 Eksi
LoyCE dedi: Uzun süredir kullanıyorum fakat bir sorun görmedim kronik olarak ne gibi bir problemi var? Genişletmek için tıkla... Tuşlarında basmama sorunu var. Bir süre sonra karşılaşabilirsiniz. Outemu switchler gibi.
LoyCE Kilopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #13 Monarch Leviathan dedi: Tuşlarında basmama sorunu var. Bir süre sonra karşılaşabilirsiniz. Outemu switchler gibi. Genişletmek için tıkla... Benim d tuşunda var sanırım o olay bazen sertleşiyor basması falan. Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: Tuşlarında basmama sorunu var. Bir süre sonra karşılaşabilirsiniz. Outemu switchler gibi. Genişletmek için tıkla... Benim d tuşunda var sanırım o olay bazen sertleşiyor basması falan.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.325 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 22 Temmuz 2024 #14 LoyCE dedi: Benim d tuşunda var sanırım o olay bazen sertleşiyor basması falan. Genişletmek için tıkla... Evet evet o da var. Sertleşme nedir nasıl oluyor bilmiyorum ama onu da bayağı duydum özellikle 2. elciler çok yazıyor açıklamaya. Artı 0 Eksi
LoyCE dedi: Benim d tuşunda var sanırım o olay bazen sertleşiyor basması falan. Genişletmek için tıkla... Evet evet o da var. Sertleşme nedir nasıl oluyor bilmiyorum ama onu da bayağı duydum özellikle 2. elciler çok yazıyor açıklamaya.