Kalitesiz mekanik klavyeler muhtemelen ondan daha sorunlu. Muhtemelen kafanı karıştıracağım ama cougar vantar diye bir klavye yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yaşatmadı tuş hissiyatıda laptop klavyesi gibi bir araştırın derim. Benim yazdığım bir yazıda vardı forumda scisorss switch klavye öneri tarzında bir şeydi orada açıklamıştım nasıl olduğunu.
Kronik sorunlu diye yüzlerce mesaj var internette forumlarda almayın şu klavyeyi. Çok kişide sorun yaşamış değmez bence başka marka ama kaliteli marka alın
Bende yorumlara bakmadan aldım 1 yıl içinde s tuşu temassızlık yapmaya başladı
Servise yolladım Teknosa'dan adamlar 25 gün bekletti bir de utanmadan sıvı teması diye yalan atıp gönderdiler. Üstüne tamir ücreti söylemiş 410 TL.
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Fiyatı uygun ve kaliteli Razer Ornata almadan önce görseydim bunu alırdım çok beğendim fiyat da güzel. Daha uygun olduğu için alırdım. Ama göremedim aldığım dönem.
En ucuz Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Öneririm ben Razer Ornata v. 2 aldım malzemesi kalitesi hissiyatı mükemmel.