Logitech G213 Prodigy çift tıklama sorunu

Yer
Antalya
Daha fazla  
Selamlar,

Başlıkta belirttiğim gibi Logitech G213 Prodigy membran klavyeye sahibim. Klavyemin boşluk tuşunda çift tıklama sorunu bulunmakta. Klavyeyi Vatan Bilgisayar'dan set halinde aldım. Sanırım bu durumda iletişime geçmem gereken yer Logitech Support. Fakat nereden destek isterim onu pek bilmiyorum. Bilenler veya daha önceden deneyimleyenler yardımcı olur ise gerçekten çok sevinirim.

Teşekkürler,

İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Logitech'e ticket atın. Size birkaç çözüm gösterirler, işe yaramazsa da muhtemelen yenisini gönderirler.
Logitech garantileri yalnızca ürünün orijinal alıcısı için geçerli olduğundan, onay ekibimizin değiştirme talebini reddettiğini size bildirmek isterim. Sağladığınız seri numarası birkaç hesaba bağlı olduğundan, değiştirme konusunda yardımcı olamıyoruz. Başka bir şey yazmayacağım.

Logitech garantileri yalnızca ürünün orijinal alıcısı için geçerli olduğundan, onay ekibimizin değiştirme talebini reddettiğini size bildirmek isterim. Sağladığınız seri numarası birkaç hesaba bağlı olduğundan, değiştirme konusunda yardımcı olamıyoruz. Başka bir şey yazmayacağım.
Sizin sorununuz ve bu sorun epey farklı. Denemek gerekiyor. Logitech, çift tıklama sorunlarına çok özen gösteriyor. Çoğu zaman yeni ürün gönderiyor ya da çözümünü söylüyor. Bu konuda çok hassaslar yani.

Dediğim gibi, denemekten zarar gelmez.

Sizin sorununuz ve bu sorun epey farklı. Denemek gerekiyor. Logitech, çift tıklama sorunlarına çok özen gösteriyor. Çoğu zaman yeni ürün gönderiyor ya da çözümünü söylüyor. Bu konuda çok hassaslar yani.

Dediğim gibi, denemekten zarar gelmez.
Anlayamadım ? neresi farklı acaba. Orjinal ürün sahibine bu ürün sizin değil diyen bir firma var karşımda. Benim sorunum sizce normal mi, ürün gacır gucur ses yapıyor elinize aldığınız an yani çift tıklamayı geçtim normal şartlarda müşteri memnuniyeti adına sıfırıyla sorgusuz, sualsiz değiştirirlerdi. Logitech eskisi gibi müşterilerine değer vermiyor veya onları kısacası karmakarışık cevaplar ile oyalıyor.

Bu sorunu hiç duymamıştım ama Logitech'in Türkiye distürbitörü "Penta" çok iyi onunla iletişime geçtinmi

Logitech ile iletişime geçtim. Onlar da aldığınız yer ile iletişime geçin dedi. Mağazadan aldığım için şuanda gidemiyorum ve "b" tuşu da sapıtmaya başladı. Açıkçası bu fiyata red switch bir mekanik klavye alsaydım çok daha iyi olurdu. Çünkü çıldırmak üzereyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı