Max. 900 TL bütçem var, 900 TL ye markalı bir anahtarlı klavye bulunmuyor. Açık konuşmam gerekirse 900 TL ye satılan mekanik klavyelere güvenmiyorum.Anladığım kadarıyla mekanik klavye istemiyorsunuz, G213 Prodigy modeli hakkında gerek forumda gerekse de internette diğer forumlarda çift basma vs. gibi bir sürü problemler olduğuna yönelik birçok makale mevcut, diğer klavye hakkında bir bilgim yok fakat HyperX Alloy Core klavyesini tavsiye edebilirim.
Mekanik hisli almayı düşünmüyorum, öneriniz için teşekkürler.Anladığım kadarıyla mekanik klavye istemiyorsunuz, G213 Prodigy modeli hakkında gerek forumda gerekse de internette diğer forumlarda çift basma vs. gibi bir sürü problemler olduğuna yönelik birçok makale mevcut, diğer klavye hakkında bir bilgim yok fakat HyperX Alloy Core klavyesini tavsiye edebilirim.
Max. 900 TL bütçem var, 900 TL ye markalı bir anahtarlı klavye bulunmuyor. Açık konuşmam gerekirse 900 TL ye satılan mekanik klavyelere güvenmiyorum.
Bu bütçede alabileceğiniz mekanik klavyeler mevcut fakat yine de sizin tercihinize kalmış bir şey tabi ki de. Mekanik olarak bu klavyeyi veya Sahibinden üzerinden satılan sıfır Mizar MZ60 klavyesini öneririm.900 TL ye kötü bir anahtar markalı klavye alacağıma markalı bir mebrane klavye alırım daha iyi diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.