Logitech G213 Prodigy vs Trust Gtx 890 Cada

Çevrimiçi FPS oyunları için hangisini almalıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    6
  • Anket kapandı .
Kesinlikle Logitech. Trust almayın abi Logitech gibi kaliteli bir marka arasından. Trust kulaklık almıştım birkaç ay sorunsuz kullandım sonra mikrofonu kendi kendine bozuldu. Sonra kaldırdım rafa kulaklığı. Birkaç ay sonra denemek için aldım kullandım sesi azalmış. Hâlâ da duruyor. Garantiye vermeye üşendim. 1.5 yıl falan oldu tahminimce.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Geçen hafta Logitech G213'ü Vatan bilgisayara gidip görmek istedim. Maalesef tuşlara basmamla beraber hayal kırıklığına uğradığımı belirtmek isterim. 300 TL'nin üstünde bir fiyata sahip olmasına rağmen tuş hissiyatı (bana göre) son derece kötüydü. Klavyelere bakarken 'Rampage KB-R96 Ultimate' gözüme çarptı ve açıkçası çok beğendim. Normalde tavsiye etmeyeceğim bir marka ama tuş hissiyatı ve malzeme kalitesi gayet iyi geldi bana. Mekanik klavye deneyimlemek istediğim için bu klavyeyi aldım ve memnunum. Umarım beni yarı yolda bırakmaz. Belki klavye arayışında olan arkadaşlara yardımı olur diye fikrimi belirtmek istedim. İyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Geçen hafta Logitech G213'ü Vatan bilgisayara gidip görmek istedim. Maalesef tuşlara basmamla beraber hayal kırıklığına uğradığımı belirtmek isterim. 300 TL'nin üstünde bir fiyata sahip olmasına rağmen tuş hissiyatı (bana göre) son derece kötüydü. Klavyelere bakarken 'Rampage KB-R96 Ultimate' gözüme çarptı ve açıkçası çok beğendim. Normalde tavsiye etmeyeceğim bir marka ama tuş hissiyatı ve malzeme kalitesi gayet iyi geldi bana. Mekanik klavye deneyimlemek istediğim için bu klavyeyi aldım ve memnunum. Umarım beni yarı yolda bırakmaz. Belki klavye arayışında olan arkadaşlara yardımı olur diye fikrimi belirtmek istedim. İyi forumlar.

Hayırlı olsun umarım sıkıntı çıkarmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı