Logitech G213 tuşların soyulması

Logitechte değişim olmaz yeni klavyen hayırlı olsun :D
Daha 10 gün önce aynı klavyede boşluk tuşu sıkıntı çıkarmıştı arada basmıyor çift basıyordu temizledim yine geçmedi logiteche yazdığımda yenisini yollayacaklarını söylediler bugün
Klavye değişi mi için imha videosu istemediler mi 🙄
 
Benden de istenmedi. Galiba büyüğümsünüz bir sorum olacaktı; Ürünü ben satın almadım, desteğe kuzenim bana hediye almış desem kabul ederler mi ?
İstemedilerse bile isterler diye düşünüyorum, o şekilde değişim yapacaklarını pek sanmıyorum ama yinede şansını dene
Araştırdım ve yeni değişimden yeni ürün alan herkesten eski ürün için imha videosu istediklerini gördüm
 
İstemedilerse bile isterler diye düşünüyorum, o şekilde değişim yapacaklarını pek sanmıyorum ama yinede şansını dene
Araştırdım ve yeni değişimden yeni ürün alan herkesten eski ürün için imha videosu istediklerini gördüm
Teşekkürler
 
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Bugün itibari ile Klavyeyi alınan yere götürdüm. Kutu içeriği olarak; Ürün, Fiş, Garanti belgesi götürdüm. Fakat müşteri hizmetleri bana bunun kullanıcı hatası olduğunu ve değişim yapamayacaklarını söyledi. Bu konuda ne yapmalıyım. Unutmadan, Logitech Destek ürünün stoklarında olmadığını ve yedek tuş takımı için üçüncü taraf ile konuşup tedarik etmemi söyledi. Bir çözüm sunarsanız sevinirim.

İyi forumlar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı