Logitech G213 vs AOC GK500

Son düzenleme:
2 klavyeyi de test ettim sesler arasında çok fark yok. Hatta logitech takır tukur ses yaparken Aoc klavyede bunlar olmuyor. Blue switch gibi rahatsız edici sesler yok. Logitechten sonra bu klavye çok rahat geldi açıkcası, g213'te çok sert basmam gerekiyordu ve bazen parmaklarım acıyordu. Daha yeni kurdum direk buraya yazdım Wow'da felan deneyeceğim ondan sonra tekrar yazarım. Şuanlık eksi yeri yön tuşları ile num pad kısmı biraz yakın ama el alışır muhtemelen. Türkçe Q klavye bu arada. Video çekmedim çünkü nereye yükleyeceğim bilemedim ama ses konusunda rahat olabilirsin normal klavyelere göre çok sesli değil.

akşama gelir is

2 klavyeyi de test ettim sesler arasında çok fark yok. Hatta logitech takır tukur ses yaparken Aoc klavyede bunlar olmuyor. Blue switch gibi rahatsız edici sesler yok. Logitechten sonra bu klavye çok rahat geldi açıkcası, g213'te çok sert basmam gerekiyordu ve bazen parmaklarım acıyordu. Daha yeni kurdum direk buraya yazdım Wow'da felan deneyeceğim ondan sonra tekrar yazarım. Şuanlık eksi yeri yön tuşları ile num pad kısmı biraz yakın ama el alışır muhtemelen. Türkçe Q klavye bu arada. Video çekmedim çünkü nereye yükleyeceğim bilemedim ama ses konusunda rahat olabilirsin normal klavyelere göre çok sesli değil.
Hocam telefonla video çekip buraya yüklersen çok iyi olur gerçekten. Elinizde varsa eminim bende başka merak eden de olacaktır.

Buraya nasıl yükleyeceğim tarif edersen yükleyeyim.

Hocam Video'yu YouTube'a yükleyin.

asdc.PNG

Daha sonra buradan 2. seçeneğe tıklayarak oradan linkini verin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı