Logitech G213 vs Corsair K55

Sam Bridges

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  

Her tarafta ısrarla 'Rampage, Gamepower alınmaz!' diye bağırmanızı göz ardı edip 100 liraya Rampage Titan K9 almıştım zamanında ama klavye beni çıldırtıyor. Tuşları ikileme, tuşların oynaması vs. bu fiyata da Gamepower'ın mekanik klavyeleri var ama kimse yine önermediği için almıyorum. Kesinlikle bu iki klavyeden birini alacağım. Arada 100 TL fark var, Corsair için değer mi? Bu ürünleri kullananlar düşüncelerini aktarabilirse sevinirim.

Bu arada; Rampage, Gamepower alınmaz! Acı da olsa bu tecrübeyi de tatmış olduk.

Son düzenleyen: Moderatör:
G213 zaten çöp, onu eleyin. K55 alınır ama bana kalsa membran klavyeye o kadar para verilmez. İlla membran isterseniz Cynosa Lite bakabilirsiniz.
Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Ama benim önerim biraz daha bütçe arttırıp GK500 almanız. Ya da Pusat K3 Pro da bakabilirsiniz.
AOC GK500 RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook

Kırmızı Switch istiyorum mekanik alırsam, bu fiyatlara mekanik bulunmadığı için yazmamıştım. Pusat'ı inceledim. Fena bir klavye değilmiş,

G213 zaten çöp, onu eleyin. K55 alınır ama bana kalsa membran klavyeye o kadar para verilmez. İlla membran isterseniz Cynosa Lite bakabilirsiniz.
Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Ama benim önerim biraz daha bütçe arttırıp GK500 almanız. Ya da Pusat K3 Pro da bakabilirsiniz.
AOC GK500 RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook

Sizin sayenizde şu an K55 ile Pusat arasındayım. Kronik bir sorunu var mıdır Pusat'ın? Bu arada 400 lira üzerine çok çıkamam. Almışken 1 kere alayım, sağlam olsun.

Kırmızı Switch istiyorum mekanik alırsam, bu fiyatlara mekanik bulunmadığı için yazmamıştım. Pusat'ı inceledim. Fena bir klavye değilmiş,

Sizin sayenizde şu an K55 ile Pusat arasındayım. Kronik bir sorunu var mıdır Pusat'ın? Bu arada 400 lira üzerine çok çıkamam. Almışken 1 kere alayım, sağlam olsun.
Kronik sorunu yok diye biliyorum. Daha taze incelemesi yapıldı, buyurun.
Monster Pusat K3 Pro Outemu Red Switch İncelemesi | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı