Logitech G213 vs. Corsair K55

G213'e bulaşmayın. Fiyatını da hak etmiyor.

Bu modellere bakabilirsiniz:

Ayrıca Banggood'dan Gamakay MK61 de alabilirsiniz. Yanılmıyorsam kuponlar ile 350 TL civarına geliyordu.

G213'e bulaşmayın. Fiyatını da hak etmiyor.

Bu modellere bakabilirsiniz:

Ayrıca Banggood'dan GamaKay MK61 de alabilirsiniz. Yanılmıyorsam kuponlar ile 350 TL civarına geliyordu.

Kusura bakmayın bu attıklarınızın hiçbiri benim ilgimi çekmedi ve birçoğunda numpad kısmını bulunmamakta. Mekanik klavye istemediğimi belirttim konuda.

Bu modeller membran fakat anahtarsız. Görselin ortada ki anahtar yapısına sahip klavye seçin.
Ekran Alıntısı11.JPG

Yani şöyle sana tavsiyem kesinlikle K55 yönünde ben 2 yıldır kullanıyorum gayet te güzel bir klavye fakat eksi yönlerinden bahsedersem 1.bu biraz da benim ile alakalı bilek desteğinin tırnakları çok narin normalde 4 tane tırnak var ama ben 1 tanesini yanlışlıkla kırdım sökmeye çalışırken 2. iCUE desteklemiyor bunu alırken bayağı araştırmıştım fakat internet sitesine girince fark ettim indirebiliyorsunuz ama klavye ye hiçbir katkısı yok tam tersine bazı sorunlar yaratıyor. Bunlardan biri uygulamayı ilk açtığınızda klavyenin ışıkları kırmızı oluyor ama hiç değiştiremiyorsun ama uygulamayı kapatıp açınca düzeliyor fakat dediğim gibi uygulaması ekstra bir mod katmıyor onun dışında G213'ten farkı ekstra atanabilir tuşlar ben çok etkili kullandığımı düşünmüyorum ama bazı insanlar çok kullanıyor yani kısacası çoğu kişi gibi bir K55 kullanıcısı olarak tavsiye ederim fiyat olarak da eger indirim bulursanız kaçırmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı