Logitech G213 vs Gamepower Warlock

Sizce Hangisi ?

• Logitech G213 (Mekanik Değil)

• Gamepower Warlock Red Switch (Mekanik)

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Warlock Red sahibiyim. Ürünü alırken çok fazla soru işaretlerim vardı. Ses konusu ve oyun ağırlıklı kullanım için kırmızı anahtarı tercih ettim.

İlk aldığım gün klavye aşırı memnun etmişti. Fiyat/Performans tarafında 200TL gerçekten konuşulmaması gereken rakamdı. Fakat gerçekten işler ilk günkü gibi kalmadı;

Birkaç gün sonrasında üst taraftaki numaraların bulunduğu ledler günaşırı birer birer ölüyor.

Zaman zaman siz öyle tuşlamada bulunmamış olsanız bile tuş basılı kalabiliyor.

Bu gibi durumları düşünerek kesinlikle almamanızı tavsiye ediyorum. An itibariyle Logitech'in müşteri memnuniyetiyle ilgili fikirlerim iyi yönde gelişti;

Logitech Arızalı Ürün Değişimi Deneyimi - Technopat Sosyal

Elimdeki klavyeyi Hepsiburada'ya göndermem halinde muhtemelen ücret iadesi alacağım. Normal şartlarda düşündüğüm model kesinlikle G213 olurdu fakat ne yazık ki mekanik değil.

Ucuz etin yahnisi diyorum. Hepsiburada'daki Warlock yorumlarına bakmalısın.

Bende warlock var 1 senedir bir sorun yaşamadım şükürler olsun :)
Bütçen varsa tabiki kaliteli ürünler almalısın diyebilirim. Ben aldığımda çok ucuzdu 140 TL gibi bir rakama aldım mekanik kaliteli klavyelerde 350 400 TL den başlıyordu bütçem olmadığı için almıştım.

Sorun yaşayan baya bir arkadaş var bunları kendince tartmalısın.
Mekanik biraz araştırınca 300 TL ye bulabiliyorsun mesela.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisini de kullandım ve ikisi de alınmaz diyorum.

Warlock gerçekten kalitesiz olduğunu hissettiriyor. Ha diyebilirsin o fiyatta zaten ne kalitesi bekliyorsun diye. Ama cidden öyle bir yay/çınlama sesi geliyorduki insanın siniri bozulur.

G213 ise fiyatı yüzünden alınmaz. Klavye gerçekten membran klavyeler arasında en iyisi bile olabilir, lafım yok. Ama mekanik olmayan bir klavye için bence değmez.

Warlock satıp g213 aldım. Fakat daha sonra da mekanik klavyeye dönmek istediğim için geri onu da satıp k70 mk2 aldım. G213 ten de çok memnundum aslında ama mekanik olmaması (özellikle klavyeyi biraz kullanıp hevesiniz geçtikten sonra) can sıkıyor.

Harici bir sorunuz varsa cevaplayabilirim. Şimdiden hayırlı olsun :)

Sizce Hangisi ?

Logitech G213 (Mekanik Değil) VS Gamepower Warlock Red Switch (Mekanik)
logitech g213 klavyeden warlock a geçtim 1 yıl önce şuan 6 tane ledi söndü ara sıra kendi kendine tıklıyor space tuşu ve ayakları kırıldı şimdi geri g213 e geçtim onun da ayakları kırık sol üstteki logitech yazısı içine göçtü shift tuşu sıkıntılı enter tuşu sert basmadan tıklamıyor vb ama 3 4 sene kullandım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı