Logitech G213 vs. Monster Pusat K3 Pro

Fatih_42

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Monster laptop sahibiyim. Leptoba ek klavye almayı düşünüyorum. Aslında alıp almamak konusunda kararsızım ama alırsam bu 2 klavyeden birini alacağım. Bütçe en fazla 400 lira. G213 için membran, K3 Pro için mekanik diyorlar. Benim için klavye çok ses çıkarmasa güzel olur. Klavyeler konusunda bayağı bilgisizim. Membran klavye nedir? Mekanik klavye nedir? Bir de K3 Pro için Red Switch diyorlar? Red Switch nedir? Kısa bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
360 tl ye Philips SPK klavye aldım. Aşırı memnunum kullanım sırasında kesinlikle sizi tatmin edecektir. Önerim bu klavyeden yana.

Pusat K3 Pro alın. G213 kronik sorunlu ve membran.

Bu dediklerinizi açıklamak biraz zor ama internetten karşılaştırmaları izleyebilirsiniz. Red Switch, Blue olana nazaran biraz daha sessiz.

Pusat K3 Pro alın. G213 kronik sorunlu ve membran.

Bu dediklerinizi açıklamak biraz zor ama internetten karşılaştırmaları izleyebilirsiniz. Red Switch, Blue olana nazaran biraz daha sessiz.
Hangi klavyeyi alırsanız alın G213 Almayın.
Kötü bir klavye değil ama ederi 200-250 liradan fazla değildir.
G213 modelini övüyorlar baya. Membran klavye daha sessiz mi oluyor?

G213 modelini övüyorlar baya. Membran klavye daha mı sessiz oluyor?
G213 almayın. Çok bir fark yok membran ile Red Switch arasında. :D (Ses olarak.)

Pusat K3 Pro çok güzel bir klavye, bence stokta varken kaçırmayın.

Membran arıyorsan Razer Cynosa Lite al.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı