Logitech G213 vs Razer Cynos Chroma

arifaydintr

Decapat
Katılım
22 Mayıs 2019
Mesajlar
17
Herkese hayırlı iftarlar, iki klavye arasında kaldım iki markanın kalitesi de iyi, Razer'ın RGB ışıklandırması daha güzel, ama Logitech'in üstündeki fiziksel tuşlar daha kullanışlı, ama Razer daha ucuz siz olsanız hangisini seçerdiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni olanı yani Cynosa. Ama aynı fiyata denk geliyosa SS Apex M400 öneririm aşırı sesli bir mekanik değil. Hem ömrü uzun hem de kaliteli bir ürün. Açıkçası ben memnunum.

Hocam klavye gerçekten çok güzel :) Ama bir sorum var gördüğüm kadarıyla yanlış görmediysem klavye üzerinden ses açma kapama ibareleri gördüm doğru mudur? ve tam olarak mekanik mi yoksa yarı mekanik filan mı?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı