Razer Cynosa Chroma vs Razer Ornata

Daha düşük bütçeli kişilere önerdiğimiz kaliteli bir klavye. Böyle bir bütçeniz varken almanız pek de akıllıca bir hareket değil. Attığım linkteki G413'ü incelemenizi öneririm. Eğer param cebimde kalsın diyorsan K55 de alabilirsin.
G413'ün Silver olanı neden daha ucuz aralarında 100 150 TL fiyat farkı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha düşük bütçeli kişilere önerdiğimiz kaliteli bir klavye. Böyle bir bütçeniz varken almanız pek de akıllıca bir hareket değil. Attığım linkteki G413'ü incelemenizi öneririm. Eğer param cebimde kalsın diyorsan K55 de alabilirsin.

Ülkemizdeki hissiyat için alan bilinçsiz kullanıcıları örnek göstereceğimize uzun ömrü için mekanik klavye almamız daha mantıklı olmaz mı? :)
400 TL gibi bir bütçeden bahsetmiş bu fiyata mekanik klavye varmı ? Ayrıca tabiki bende mekanik klavye öneririm ama bu fiyata yok sanırım kendim Razer Blackwidow Chroma V2 kullanıyorum oldukça memnunum.

Razer Ornata'yı Mediamarkt'da denedim. Güzel ama değişik bir hissiyat veriyor bana, hani kullanırım ama ne bileyim bir değişik, basış hissinden midir, tuş aralığından mıdır bilmem oyun oynayamam düşüncesi bıraktı bende. Belki sende olmaz ama bi hissiyatını kendin dene, eğer benimki gibi bir hisse kapılırsan Cynosa kullan bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı