Logitech G230 bass yükseltmeden sesim çok az gidiyor

TaLKhiN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden bayağı mikrofon kullandım. En son Trust marka bir mikrofon kullanmıştım. Gene istediğimi alamadım fakat 1 hafta önce Logitech G230 aldım ve ses kartımdaki bir sorunu fark ettim.
Bu yüzden USB Ses Kartı tarzı ürünler dikkatimi çekti. Sizce alırsam 5.1 mi 7.1 mi alayım ? Kulaklık 5.1 diye 5.1 almayı düşünüyorum. Bilen arkadaşlar yorum yaparsa yani bilmeyenler beni uğraştırmazsa sevinirim :)

NOT : Bass yükseltmeden sesim çok az gidiyor. Bu sorunu çözer mi ? Çözmezse çözümü nedir ?

O iş işten geçti zaten. Fazla para katamadığım için zaten amazondan almıştık G230'u.
Kısacası şu usb ses kartları hakkında bilgi verebilecek kişi var mı ?

Bu arada mikrofondaki cızırtı Realtek Ses Kartı olan laptop'umda geçti fakat masaüstü bilgisayarımdaki ses kartı AMD High Definition Audio diye bir şey. Bu yüzden cızırtı olduğunu düşünüyorum. Geliştirmeler seçeneği diğer bilgisayarımda var bunda yok.

Ses kartları düzgünce güncelli fakat dediğim gibi Realtek gibi bakmıyor Amd yani önemsemiyor ses kartını. Fazla güncelleme çıkarmıyor ki çıkarsa da fazla etkisi olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartları düzgünce güncelli fakat dediğim gibi Realtek gibi bakmıyor Amd yani önemsemiyor ses kartını.
Bende diyorum ki sen AMD ses kartını kullanmıyorsun, o seninle alakalı değil. Sen anakart'ın O/B ses kartını kullanıyorsun güncelle.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı