Logitech G230 Headset Alınır mı ?

CortezOP

Hectopat
Katılım
21 Ocak 2015
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben gameplay videoları çeken biriyim son kulaklığımın kabloları aşındığından dolayı attım. Şimdi yeni bir kulaklık bakıyorum bu model ilgimi çekti forumlarda övülen bir cihaz ama sanırım bir cızırtı sorunu var nedir bu sizce almalı mıyım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim icin kulakliktan cok mikrofon onemli bu fiyatlarda onerebileceginiz bi model var mi yada hangi model olursa olsun ses karti onemli mi dersiniz ?
 
Bugün G230 almayı planlıyorum. Almamı önerir misiniz ? Bütçem max 170 tl. Vatandan almam lazım çünkü hediye çekim var :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı