Logitech G230 Kablo Sorunu

Hayatında Logitech G230'u eline almamış insanların "Yahu bunun için konu mu açılır?" demesine şaşırmamak lazım. Onların kusuruna bakma.
@jandox İlerleyen zamanlarda daha da şikayetçi olacaksın, G230'un kablosu biraz sıkıntılı. Yani tek sorun kablonun dolanması değil, kabloda şekil şemal bozuklukları da meydana gelmeye başlar yakın zamanda. Düzgün kullanırsan sıkıntı olmuyor ancak kablosu çok uzun, bu yüzden yılan gibi dolanıp duruyor, birbirine yapışıyor resmen :) İyi bilirim o derdi.

Hayatında Logitech G230'u eline almamış insanların "Yahu bunun için konu mu açılır?" demesine şaşırmamak lazım. Onların kusuruna bakma.
@jandox İlerleyen zamanlarda daha da şikayetçi olacaksın, G230'un kablosu biraz sıkıntılı. Yani tek sorun kablonun dolanması değil, kabloda şekil şemal bozuklukları da meydana gelmeye başlar yakın zamanda. Düzgün kullanırsan sıkıntı olmuyor ancak kablosu çok uzun, bu yüzden yılan gibi dolanıp duruyor, birbirine yapışıyor resmen :) İyi bilirim o derdi.

Bu konu için logitech G230 elimize almamız gerekmiyor. Yorum atmadan önce karşındaki insanı aşağılamadan yorum yazmaya dikkat et. Pratik çözümü nedir kablo uzundur kablo karışmasın diye kullanım miktarı kadar kablo toplanır bunun için mucit olmaya gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu için logitech G230 elimize almamız gerekmiyor. Yorum atmadan önce karşındaki insanı aşağılamadan yorum yazmaya dikkat et. Pratik çözümü nedir kablo uzundur kablo karışmasın diye kullanım miktarı kadar kablo toplanır bunun için mucit olmaya gerek yok.
Konuya açan arkadaşa aynı saygıyı göstermiş olsan emin ol ben de sana aynı saygıyı gösterirdim.

Anlatmak istediğim nokta kablo çok uzun ve sağa sola döne döne, artık bir noktadan sonra kablo kullanılamaz bir hale geliyor.
Yani katlamak falan bir fayda değil, kabloyu çevreleyen malzeme yeteri kadar kaliteli değil.
Ne yaparsan yap o kablo başını ağrıtıyor bir süre sonra. Hatta ve hatta delinmelere bile yol açıyor bir süre sonra.
İçerideki kablo dışarı fışkırmaya falan başlıyor.

Bu yüzden kulaklığı düzgün kullanmak gerekiyor.

beyler almayın 7 aya yakındır kullanıyorum ilk zamanlar iyidi fakat gün geçtikçe kablo dolandı takmadım kafaya son 1 aydır cızırtılar başladı aldıgıma pişmanım bide ses az cıkarı yo telefon kulaklıgının 3/2 si gibi

body-0.A9E.jpg

O şekilde kullanırsan tabi ki sorun yaşarsın. Oradaki siyah bant boşuna verilmiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı