Logitech G230 kulaklık kablosu koptu

ilaqwain

Kilopat
Biraz saçma bir başlık gibi dursa da benim için oldukça sinir bozucu bir durum. Kulaklarımın (çoğul) kablosu nedense hep dolanma eylemi içerinde. İlk ve en sevdiğim kulaklığım Logitech G230 bu yüzden şu anda tamirde ve 60tl beldel istiyorlar. Kulaklık çok dolanıyordu ve kablo boyu kısalıyor ve o şekilde gergin bir vaziyette kalıyor ancak bazen gerek heyecan gerekse sinirle ya da herhangi bir sebepten ötürü kımıldadığımda sert bir şekilde açılıyor o dolanan yerler. Ancak G230 da uzun süre varlığını sürdüren bu sorun önce mic bozulmasına sonrasında da sesin tamamen gitmesine sebep oldu. Kabloyu nazikçe elimle açayım derken bildiğiniz koptu. İnceldiği yerden kopsun misali. Diğer kulaklıklarımda da aynı sorun var bunlarda da aynı şey olsun istemiyorum. Bir pratik yolu var mıdır bunun? (Soru çok saçma olabilir kusra bakmayın ama artık dayanamadım bildiğim en iyi yere sormak istedim.)

Kablonun nasıl kısaldığına bakar mısınız ? :) Bu modeli bilen bilir uzundur kablosu.

10733641_10152821056552378_527922692_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bilen çıkmamış anlaşılan. Neyse Alpbelek sana son durumdan bahsedeyim biraz. Kulaklığın kablosu yurtdışından geç gelecekmiş o yüzden bana kulaklığın yenisini yolladılar. Ancak kablo aynı şekilde dolanıyor. Bu sefer biraz olsun engel olabiliyorum yani kablonun tümünü salmadım. Sürekli gergin duruyor. Ancak eskaza biraz izin verirsen kabloya yine dolanıyor. Son sözüm de şu: Alma dostum bu kulaklığı. Çünkü sorun yaşama ihtimalin yüksek. Hatta bunu okuyan falan varsa kim olursa gerek yok almayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı