Logitech G230 Mi G430 mu?

hazar99

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Bence g 230 değilde başka modellere yönel herkes'in elinde var tabi benim için fark etmez derseniz g 230 7.1 için 100 tl bayılmaya gerek yok daha geçen ay g 430 180 liraydı.

G430'u alırsam içinde 7.1 ses kartı olacak.Fakat benim bilgisayarımda zaten 7.1 ses kartı var.Bu durumda ben g430'u alsam g430'un içindeki ses kartı bana bir fayda sağlar mı?

Oyuncu kulaklığı olmalarından dolayı yani; kulak yastıkları çok rahat, terleme yapmıyor, uzun sürede kulak ağrısı yapmıyor, çok hassas sesleri algılayabiliyorsunuz, ses kalitesi çok çok iyi, diğer kulaklıklara göre çok daha kaliteli ve rahat.

Razer Electra Oyuncu ve Müzik Kulaklığı ben bu kulaklığı beğendim. Fakat benim pc de 7.1 ses kartı var. Ben hiç hoparlör takmadan bilgisayarla Razer Electra isimli kulaklığı birleştirsem iyi bir ses kalitesi sunar mı ?

7.1 konusunda pek bir bilgim yok ancak Razer gerçekten kaliteli bir marka ancak Razer Electra hem müzik hemde oyuncu kulaklığı olduğu için oyun performansı diğer kulaklıklara göre biraz düşük ama kesinlikle sizi tatmin edeceğini düşünüyorum. Telefonunuzla da kullanabileceğiniz bir kulaklık.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı