Logitech G230 Oyun HeadSet alınmaya deger mi ?

Bu kulaklık iyi hoşta. Fiyatını bence hak etmiyor. Kullanıyorum ve 150 TL etmez. Bunun verdiğini 70 TL'ye Snopy'de verir. Marka takıntınız varsa alın. :D

Bu fiyata daha iyi bir kulaklık bulabilir miyim? Önerebiliceginiz herhangi bir ses kartlı kulaklık var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşşekürler bu kulaklıgı araştırdım ve begendim acaba bu kulaklıgın bir alt sevisiyendeki PLANTRONICS GAMECOM 380 Nasıl bir kulaklık bir bilginiz var mı?

Arkadaşlar ben toplama yaptıgım için anakart driver yükledigim zaman böyle bir ses kartı cıktı bu yeterli olcak mıdır ?

ses.png

Bence de öyle yapmalı, marka takıntın olmasın. Logitech iyidir, güzeldir ancak G230'dan hiç haz etmiyorum şahsen.
Bütçen biraz yüksek olsa ses kartlı kulaklıklar önerebilirdim.

Mesela G35 350 liralık bir kulaklık ancak bazı fuarlarda 240'a satıldığını bile gördüm. Bütçeyi biraz artırıp fırsatları iyi kollarsan iyi bir kulaklığa ucuza sahip olabiliyorsun aslında.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı