Logitech G230 vs G430

Ses kartı olarak Logitech marka kartlar pek iyi değildir. Ses kartı da alacaksan en azından Fiio E07K'ya veya Fiio K1'i almanı tavsiye ederim.
Kulaklığa gelince, G430 alacağına Sennheiser CX200ii al, kulak içi olmasına rağmen oyunlarda G430'dan daha iyi performans veriyor. Kısacası G430 vereceğin paraya değmez.
DAC ve ses kartını karşılaştırmasak iyi olur sonuçta oyun için ses kartı daha çok işini görür ve DAC bu fiyat aralığındaki kulaklıklar için gereksiz kalır, onun yerine DAC'ın parasını kulaklığa koymak daha iyi olurdu.

DAC ve ses kartını karşılaştırmasak iyi olur sonuçta oyun için ses kartı daha çok işini görür ve DAC bu fiyat aralığındaki kulaklıklar için gereksiz kalır, onun yerine DAC'ın parasını kulaklığa koymak daha iyi olurdu.
Ses kartlarıyla Dac'ların bir farkı yok...
Ses kartlarının içinde de zaten Dac ve Amp çipleri var ve bu çiplerin kalitesine göre nitelendiriliyorlar ve fiyatlandırılıyorlar çoğu zaman, bu yüzden bu ürünleri farklı kategorilerde değerlendirmek saçma olur kanımca.

Ses kartlarıyla Dac'ların bir farkı yok...
Ses kartlarının içinde de zaten Dac ve Amp çipleri var ve bu çiplerin kalitesine göre nitelendiriliyorlar ve fiyatlandırılıyorlar çoğu zaman, bu yüzden bu ürünleri farklı kategorilerde değerlendirmek saçma olur kanımca.
Yanliş anladın beni sanırım, arkadaşın bütçe kısıtlaması olduğu için DAC fazla gelir diye düşünüyorum. (Yani olmasa g230 - g430 diye bir soru sormaz heralde?) Ne de olsa çoğu düzgün DAC bu kulaklıklardan pahallı.

Yanliş anladın beni sanırım, arkadaşın bütçe kısıtlaması olduğu için DAC fazla gelir diye düşünüyorum. (Yani olmasa g230 - g430 diye bir soru sormaz heralde?) Ne de olsa çoğu düzgün DAC bu kulaklıklardan pahallı.
Pahalı olmaları konusunda haklısınız. Belki ilerde yükseltme olarak alabileceği ürünler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı