Logitech G230 vs Snopy Rampage sn-rw1

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G230 ilk kulaklığımdı ve en fazla 6 ay kullanabildim ve ağrıza çıkarttı sol tarafın bası bozuldu. Logitech desteğe başvurduğumda geri bildirim bile atmadılar. Daha sonra ise Rampage SN-RW1 kulaklığı aldım Logitech'e nazaran çok daha kaliteli sesi yapısı mikrofonu ve yazılımı var Uzun zamandır kullanıyorum. Aşırı rahat bir kulaklık Logitech Fiyatı düşük ürünlerine hiç özen göstermiyor hatta 200₺ aldığın kulaklığın yazılım desteği dahi yok İki kulaklığıda kullanan biri olarak kesinlikle Rampage SN-RW1 öneriyorum.

Daha önceki mesajlarda da belirtildiği gibi (eski mesajlar şart değil şekil ve özellikleri bariz) SN RW 1, Somic G941 çakmasıdır. Hem G230 biraz eski bir kulaklık. Daha yeni modellere yönelebilirdiniz.

İkisi de kalitesiz marka. Cooler Master MasterPulse Bass FX alabilirsin.
Ben araştırdım biraz ve beğendim çok pratik fakat bir şey soracağım. B azı yerlerde bu bass FX 500 TL gösteriyor bazı yerde 200 bazılarında 300. Sen bana bahsettiğin modeli atar mısın? Cooler Master MasterPulse Bass FX bu olsa gerek de çok garip yazılar var anlayamadım.

İki tane MasterPulse modeli var piyasa da. Direkt sadece Cooler Master MasterPulse diye geçen, bir de MasterPulse "Pro" ismi ile geçen modeller var. Pro modelde ise kendine özel yazılım ve sanal 7.1 özelliği var. Onun fiyat 400 TL civarlarında. Düz MasterPulse modelinin fiyatı ise 200 TL civarlarında.

Cooler Master MasterPulse BASS-FX Profesyonel Mikrofonlu Fiyatı Bir buna bak bir de buna bak Cooler Master MasterPulse BASS-FX Profesyonel Mikrofonlu Fiyatı ne farkı var ?

Aralarında 1 TL var zaten. İkisi de aynı ürün. Satıcıları farklı. Farklı satıcılar farklı fiyat belirleyebilirler. Her yerde aynı fiyat olacak diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…